Ако някой има ненужен обектив от шрайбпроектор да ми пише за колко го продава. Остана ми само обектива, всичко останало съм намерил и почвам да сглобявам кутията (която е най-обикновен кухненски шкаф хаха ). Преди няколко дена купих такава лампа: http://www.lamptech.co.uk/Spec%20Sheets ... IBT400.htm
Излезна ми 87лв целия комплект, като лампата мисля че беше 35-40лв. Забележете показателите Colour Temperature и Colour Rendering (или CRI в някой каталози). Значи по-принцип Colour Temperature трябва да е над 5000K и CRI поне 88-90, най-добре както е в случая - >90. Така лампата ще допринася за по-реални цветове в картината. Гледайте и тези показатели при покупка на метал-халогенна лампа.
Надявам се до 1-2 седмици да постна снимки с готовия проектор
Успех на всички![/url]
Излезна ми 87лв целия комплект, като лампата мисля че беше 35-40лв. Забележете показателите Colour Temperature и Colour Rendering (или CRI в някой каталози). Значи по-принцип Colour Temperature трябва да е над 5000K и CRI поне 88-90, най-добре както е в случая - >90. Така лампата ще допринася за по-реални цветове в картината. Гледайте и тези показатели при покупка на метал-халогенна лампа.
Надявам се до 1-2 седмици да постна снимки с готовия проектор