Ако имаше тема -Мога ама ме мързи - щеше да пиша в нея по темата за комарниците .
Защото имам цех за ал дограма , спря строителството и не го ползвам редовно, но какъв ми е проблема да си спретна комарници
.така е обущаря ходи бос 

filmatoplo написа:Ако имаше тема -Мога ама ме мързи - щеше да пиша в нея по темата за комарниците .Защото имам цех за ал дограма , спря строителството и не го ползвам редовно, но какъв ми е проблема да си спретна комарници
.така е обущаря ходи бос
rum_sz написа:..... А сега по темата когато вратата е голяма примерно 2на 1 м какъв профил се слага по средата и как се набива мрежата вътре.Айде напиши някой ред за тези комарници ,по точно как се изработват,по ме интересува техническата час.Ама когато си на кефПрофила ,който се слага по средата е делител за комарник. Захваща се с винтове през основния профил. Прилича на два сдвоени профила -с два канала е. Мрежата задължително се набива и в двата канала-това повишава устойчивостта накомарника срещу провисване.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
miliad написа:......Фиксираш с винтове и си готов, имаш си делител по стабилен и от оригинала.............С първата част абсолютно не съм съгласен. Правил съм комарници и по двата метода и този с делителя си е 'по-купешки'
Малко повече играчка е и се иска прецизност за да не се разминат равнините, но когато правиш една или две врати не си струва да купиш 6м делител и да хвърлиш 4,5м от него.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: