• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ivanovbg - майстор
Хидра, не разбра ли, че аз давам идеята. Изпълнението е грижа на изпълнителя. Точно този компресор ще изкара повече, защото няма да помпа налягане от разни барове. Иначе съм го дал само като пример .в тая тесна дупка помпа не можеш вкара.
Дори и едно walbro не можеш натика. Иначе се е утепало за тая работа.
hidrazin - майстор
пет юни 21, 2024 11:27 pmivanovbg написа:
Хидра, не разбра ли, че аз давам идеята.
Да ти таковам тъпата идея... Особено когато е придружена от от тъп и конкретен пример:
чет юни 20, 2024 8:57 pmivanovbg написа:
Подобно на това https://www.autoapteka.bg/kompresor-za- ... svane-i-dr
П.П. Забравих да добавя и магнити за по добра реколта.
Ми не бе, нито това, нито подобните му ще свършат каквато и да е работа.
Отделна е бирата че да вадиш вода с еърлифт е най-малоумното решение.
Използва се само и единствено ако оная работа ти опре до задника. Ма не с тези тъпи компресорчета.
Вземи най-накрая и да мислиш. И преди да публикуваш го прочети поне 10 пъти и го помисли поне 20 пъти... Ако можеш де...
:partyman:
P.S. Давал бил .. ИДЕИ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Магнити дай! :rock:
ivanovbg - майстор
Затова сте и вие - да се допълваме. Трябва да се тества. Например компресор от зил да се върти от двигател на 12 или 24в. Налягане не трябва по голямо от половин бар за да бълбука на десетина метра. Мисля, че е постижимо. За тест на какво количество вода може да извади може да вземе компресор ако някой комшия има. Ако не друго, поне може вдигне дебита на сондажа.

То по твоята логика и Архимед не трябваше да се занимава с разни винтове. Не му предложих винт защото трудно ще се изработи и има вероятно пясък който ще го заклинва. С въздуха според мен ще е по добре.
hidrazin - майстор
съб юни 22, 2024 12:25 amivanovbg написа:
Затова сте и вие - да се допълваме.
На теб мое да допълваме само това :butthead:
А останалото дето си написал по традиция е пълна ПРОСТОТИЯ и очевадна липса на познания. :lol:
P.S. И вземи малко се да четеш и да се образоваш... Не да ръсиш ... магнити. :evil:
Ми чети бе. Чети преди да се изцепваш с драсканици.
ivanovbg - майстор
Абе човек, не знаеш ли, че се чете когато нищо друго не помага??? Засега идеи още бол. Като се изчерпят - тогава!

gogo7777 - майстор
Аз неможах да разбера, защо да не се пусне потопяема помпа. Колко е отвора на сондажа?
torbalan - Дървен философ
чет юни 20, 2024 3:14 pmcastan написа:
...
Както писах тръбата от сондажа е 1цол, няма такава потопяема помпа.
gogo7777 написа:
Аз неможах да разбера, защо да не се пусне потопяема помпа. Колко е отвора на сондажа?
gogo7777 - майстор
Това 1 цол е какво....отвор на сондажа или смукателна тръба...
1 набит в земята Цол, вероятно.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Тема "Фотоволтаик за градинска помпа от сондаж 1цол" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: