Утре ще снимам брошурата и ще я кача. Колкото до идеи вече нямам нужда от тях благодаря на всички за помощта.Като завърша проекта ще кача снимки . А колкото до идеята тя трябваше да е оригинална нещо което сте измисли но нямате време за реализация или не ви се занимава. Между другото трябва да промените името на форума че да не се бъркат хората. 
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
teo_5f
- помощник
45 мнения в "Проект по експериментална физика (краен срок 31.05.14)"
ivanovbg
- майстор
Ми нали ти се дадоха идеи, но ти ги отмина. Аз само 2 ти дадох - реактивна лодка за зареждане на въдици и летяща чиния. Явно си над тези неща.
И що си мислиш, че ако някой измисли нещо наистина работещо ще ти го даде на теб, а няма да си го патентова?
А форума е "направи сам", а не "измислете ми да си направя". Вярвам , че схващаш разликата.
И що си мислиш, че ако някой измисли нещо наистина работещо ще ти го даде на теб, а няма да си го патентова?
А форума е "направи сам", а не "измислете ми да си направя". Вярвам , че схващаш разликата.
teo_5f
- помощник
ge6aaaa3 написа:Знам че се слага бълбукатор и също целофанена мембрана на клетката в случаи че на бълбукатора му изтече водата и пламака се върне да има от къде да излезе налягането.teo_5f написа:Ще участвам в национално състезание по експериментална физика и ми трябва идея за проект.Моята идея беше да направя HHO генератор (Hydrogen Hydrogen Oxygen-Кислородоводород-Браун газ наричайте го както ви е удобно) който да захранва малък двигател който от своя страна да свързан с ел. двигател и да генерира ток 220v~ .Но ако имате по добра идея че съм много благодарен да я споделите.Според мен, можеш да си спретнеш една малка горелчица с този генератор. Гледах в тубата един американец, който беше направил дюзата от игличка за топка. Самата горелка като устройство не е нещо впечатляващо, но свойствата на пламъка й, са. Самата клетка си я сметни за 220V, за да не ти трябват трафове за електрожен. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪЛБУКАТОР, така де, водна преграда, че да не те гледаме по новините!
А за смяната на името на форума исках да кажа че тук доста често се споменава купи си не направи си.
ge6aaaa3 написа:maleeeestrax написа:Преди 20 минути изтече новината че в Перник е разработен ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ и е монтиран на голф двойка може да им искаш патента и да се явиш на олимпиадата.
да бе Перник,афроамериканците са го измисли ли https://www.youtube.com/watch?v=Z8yW5cyXXRc
ivanovbg написа:Ми нали ти се дадоха идеи, но ти ги отмина. Аз само 2 ти дадох - реактивна лодка за зареждане на въдици и летяща чиния. Явно си над тези неща.Ivanovbg недей просто недей .
Тема "Проект по експериментална физика (краен срок 31.05.14)" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература