Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
teo_5f - помощник
Утре ще снимам брошурата и ще я кача. Колкото до идеи вече нямам нужда от тях благодаря на всички за помощта.Като завърша проекта ще кача снимки . А колкото до идеята тя трябваше да е оригинална нещо което сте измисли но нямате време за реализация или не ви се занимава. Между другото трябва да промените името на форума че да не се бъркат хората. :idea:
sstefanov - майстор
Сбъркал си рейса, пич! 17 мнения и вече искаш да му сменим името. По-добре ти смени форума.
ge6aaaa3 - специалист
maleeeestrax написа:
Преди 20 минути изтече новината че в Перник е разработен ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ и е монтиран на голф двойка може да им искаш патента и да се явиш на олимпиадата. :butthead:
Изображение
ivanovbg - майстор
Ми нали ти се дадоха идеи, но ти ги отмина. Аз само 2 ти дадох - реактивна лодка за зареждане на въдици и летяща чиния. Явно си над тези неща.

И що си мислиш, че ако някой измисли нещо наистина работещо ще ти го даде на теб, а няма да си го патентова?

А форума е "направи сам", а не "измислете ми да си направя". Вярвам , че схващаш разликата.
teo_5f - помощник
ge6aaaa3 написа:
teo_5f написа:
Ще участвам в национално състезание по експериментална физика и ми трябва идея за проект.Моята идея беше да направя HHO генератор (Hydrogen Hydrogen Oxygen-Кислородоводород-Браун газ наричайте го както ви е удобно) който да захранва малък двигател който от своя страна да свързан с ел. двигател и да генерира ток 220v~ .Но ако имате по добра идея че съм много благодарен да я споделите.
Според мен, можеш да си спретнеш една малка горелчица с този генератор. Гледах в тубата един американец, който беше направил дюзата от игличка за топка. Самата горелка като устройство не е нещо впечатляващо, но свойствата на пламъка й, са. Самата клетка си я сметни за 220V, за да не ти трябват трафове за електрожен. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЪЛБУКАТОР :-D , така де, водна преграда, че да не те гледаме по новините!
Знам че се слага бълбукатор и също целофанена мембрана на клетката в случаи че на бълбукатора му изтече водата и пламака се върне да има от къде да излезе налягането.
А за смяната на името на форума исках да кажа че тук доста често се споменава купи си не направи си.
ge6aaaa3 написа:
maleeeestrax написа:
Преди 20 минути изтече новината че в Перник е разработен ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ и е монтиран на голф двойка може да им искаш патента и да се явиш на олимпиадата. :butthead:
Изображение

да бе Перник,афроамериканците са го измисли ли https://www.youtube.com/watch?v=Z8yW5cyXXRc
ivanovbg написа:
Ми нали ти се дадоха идеи, но ти ги отмина. Аз само 2 ти дадох - реактивна лодка за зареждане на въдици и летяща чиния. Явно си над тези неща.

И що си мислиш, че ако някой измисли нещо наистина работещо ще ти го даде на теб, а няма да си го патентова?

А форума е "направи сам", а не "измислете ми да си направя". Вярвам , че схващаш разликата.
Ivanovbg недей просто недей .

Тема "Проект по експериментална физика (краен срок 31.05.14)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: