• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Само така.Обаче трябваше в ,,Готварство,......"Тогава и от мен:

Прикачен файл

221020111496.jpg

Прикачен файл

221020111497.jpg

Прикачен файл

221020111498.jpg

Прикачен файл

221020111499.jpg
zz_stefanov - майстор
Ей най накрая без ръжда :) Да ви е сладко, благородно ви завиждам :cool:
ZMeyGorianin - майстор
Един въпрос- зеленчуците в средата на съоръжението в мазнината от месото ли се пържат или има и олио?
stiv1961 - майстор
ZMeyGorianin написа:
Един въпрос- зеленчуците в средата на съоръжението в мазнината от месото ли се пържат или има и олио?
И олио :) Все пак каквато и мръвка да сложиш по периферията в средата не може да се събере половин литър мазнина.Обаче мазнината от мръвките дава допълнителен привкус на зеленчуците.Охаа-да ви е сладко :partyman:
ZMeyGorianin - майстор
Готово-навихте ме! В наше село има един човек който се занимава с такива техники- все ще му е останал някой диск...
stiv1961 - майстор
Имам два :) Виж размерите им по-горе. batkotony нещо не се обажда, но ще изчакам.Все пак съм обещал първо на него.
batkotony - специалист
stiv1961 написа:
Имам два :) Виж размерите им по-горе. batkotony нещо не се обажда, но ще изчакам.Все пак съм обещал първо на него.
Извинявам се за паузата,но нямах достъп до компютър тези дни.Стив,много ми харесват,казвай ако искаш на ЛС да ти давам данни как да ми го пратиш и тетака...Оххх,нямам търпение и аз да ви покажа някои снимки... :-D
filmatoplo - майстор
:-D Това се разпространява като шап в село Кости ,тук в моя град брата каза че вече били към 50 :? ами сигурно :) .Аз като правих моето зеленчуково творение -сложих има няма 20 грама олио , или на вид колкото да чукна друг път в тигана 2-3 яйца. :) Той Валандарът си седи лъскав от дето го мазах с олио и зеленчуците с гъби не загарят .Аз сложих -тиквички ,патладжан ,бял и син лук ,зелена и червена пиперка,гъби печурки ,морков . :wink: Бърках ги с нормална решетъчна лъжица без да ме пари , но не стана манджата за 5 минути както някой казват , ами за половин час -дали огъня ми е бил слаб , или аз съм искал да стане по бавничко без да загори . :wink:
MMIel - специалист
За около 30 мин си стават зеленчуците и следващия път сложи чисто масло вместо олио и майорана(подправка за зеленчуци - братовчед на ригана). Ще си оближеш пръстите :partyman:
filmatoplo - майстор
Благодаря за идеите , нали ми беше за пръв път ,пък и беше след 19 .00 вечерта -тъмно на крушка :-D Скоро пак планувам -вече с опит и добри рецепти споделени с вас. :partyman: Преди малко набрах гъби печурки от ливадите , ама пак тъмно и студено вън :? скоро ще е -тест 2.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: