Само така.Обаче трябваше в ,,Готварство,......"Тогава и от мен:

Да ви е сладко, благородно ви завиждам
ZMeyGorianin написа:Един въпрос- зеленчуците в средата на съоръжението в мазнината от месото ли се пържат или има и олио?И олио
 Все пак каквато и мръвка да сложиш по периферията в средата не може да се събере половин литър мазнина.Обаче мазнината от мръвките дава допълнителен привкус на зеленчуците.Охаа-да ви е сладко
 Все пак каквато и мръвка да сложиш по периферията в средата не може да се събере половин литър мазнина.Обаче мазнината от мръвките дава допълнителен привкус на зеленчуците.Охаа-да ви е сладко 
stiv1961 написа:Имам дваИзвинявам се за паузата,но нямах достъп до компютър тези дни.Стив,много ми харесват,казвай ако искаш на ЛС да ти давам данни как да ми го пратиш и тетака...Оххх,нямам търпение и аз да ви покажа някои снимки...Виж размерите им по-горе. batkotony нещо не се обажда, но ще изчакам.Все пак съм обещал първо на него.

Това се разпространява като шап в село Кости ,тук в моя град брата каза че вече били към 50
 Това се разпространява като шап в село Кости ,тук в моя град брата каза че вече били към 50   ами сигурно
 ами сигурно   .Аз като правих моето зеленчуково творение -сложих има няма 20 грама олио , или на вид колкото да чукна друг път в тигана 2-3 яйца.
 .Аз като правих моето зеленчуково творение -сложих има няма 20 грама олио , или на вид колкото да чукна друг път в тигана 2-3 яйца.  Той Валандарът си седи лъскав от дето го мазах с олио и зеленчуците с гъби не загарят .Аз сложих -тиквички ,патладжан ,бял и син лук ,зелена и червена пиперка,гъби печурки ,морков .
 Той Валандарът си седи лъскав от дето го мазах с олио и зеленчуците с гъби не загарят .Аз сложих -тиквички ,патладжан ,бял и син лук ,зелена и червена пиперка,гъби печурки ,морков .  Бърках ги с нормална решетъчна лъжица без да ме пари , но не стана манджата за 5 минути както някой казват , ами за половин час -дали огъня ми е бил слаб , или аз съм искал да стане по бавничко без да загори .
 Бърках ги с нормална решетъчна лъжица без да ме пари , но не стана манджата за 5 минути както някой казват , ами за половин час -дали огъня ми е бил слаб , или аз съм искал да стане по бавничко без да загори . 
 Скоро пак планувам -вече с опит и добри рецепти споделени с вас.
 Скоро пак планувам -вече с опит и добри рецепти споделени с вас.  Преди малко набрах гъби печурки от ливадите , ама пак тъмно и студено вън
 Преди малко набрах гъби печурки от ливадите , ама пак тъмно и студено вън   скоро ще е -тест 2.
 скоро ще е -тест 2.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: