Здравейте,
Тъй като във Варна е доста влажно и съм чувал, че не стават добре сушени меса, ми се върти из акъла да си направя нещо като шкаф за сушене на пастърми и разни други работи, с които не можеш да се окапеш
. Заплюл съм си един стар хладилник Мраз за целта. Нужна ми е обаче информация, каква температура, влажност и т.н. трябва да се поддържат. По отношение на автоматизацията на процеса нямам проблеми - това ми е професията 
Ако някой има опит или е правил подобно нещо нека сподели.
Тъй като във Варна е доста влажно и съм чувал, че не стават добре сушени меса, ми се върти из акъла да си направя нещо като шкаф за сушене на пастърми и разни други работи, с които не можеш да се окапеш


Ако някой има опит или е правил подобно нещо нека сподели.