1:3 цимент, пясък или малка торба цимент към три чувала пясък - толкоз 

Chefo77 написа:На цимента като му трябва влага, да си я търсиПравиш го за себе си добре, но ако го правиш за мен ще те ГОНЯ. Извиняваѝ за отношението ми относно маѝсторството ти. Един съвет. Не се докосваѝ до цимент.Влагоуловителя го слагам, за да изпръхне повърхностния слой, за да мога да стъпвам отгоре на следващия ден. То капацитетът му е 10 литра за 24 часа при 700 градуса, снощи дори не е успял да напълни съда (2.4 литра). Днес майките бяха побелели отгоре, та газихме.
Имам си замазка, да се похваля - благодарение и на бащата и брата.
А мога ли в сряда-четвъртък да слагам профилите за гипсокартона?
gechev написа:Ами точно, че го правя за себе си. Какво майсторство те подгони, не зная - аз съм паркетчия.Chefo77 написа:На цимента като му трябва влага, да си я търсиПравиш го за себе си добре, но ако го правиш за мен ще те ГОНЯ. Извиняваѝ за отношението ми относно маѝсторството ти. Един съвет. Не се докосваѝ до цимент.Влагоуловителя го слагам, за да изпръхне повърхностния слой, за да мога да стъпвам отгоре на следващия ден. То капацитетът му е 10 литра за 24 часа при 700 градуса, снощи дори не е успял да напълни съда (2.4 литра). Днес майките бяха побелели отгоре, та газихме.
Имам си замазка, да се похваля - благодарение и на бащата и брата.
А мога ли в сряда-четвъртък да слагам профилите за гипсокартона?
gechev написа:Чефо, разбрах че се маѝтапиш, но това е форум и хората четът и ще те последват и става лошо. С влагоуловитела ще спрат химическата реакция и после ще има чудене защо всичко се рони.Извинявай, наистина не помислих върху това, че някой ще прескочи истинската причина за това да няма влагоуловител.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: