Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
lipeto - специалист
rockwall написа:
ако тая къща си е твоя и си така или иначе в ремонт, вземи махни боята
Не съм в ремонт просто си купих спален комплект и сега искам от младешка стая да и направя корекчия с тапети и таванче окачено..... тва е :)
rockwall - майстор
пробвай върху боята с някой стар тапет и ако хване
действай нататък

щом не си в ремонт няма много какво да направиш така или иначе
kuuuuuul - майстор
Не знам точна пропорция ,но мисля че 10% ще е достатъчно.
dito - специалист
Ако в мазилката не са пестили пясъка :-D, тогава и теслата не е вариант. Преди време (когато студентският труд на ден струваше колкото една тесла :-D ) съм го правил многократно. В половината от случаите толкова натръпваше мазилката, че после се налагаше да се сваля и тя. Та, пробвай първо с тесличката, но от време на време я заостряй с флекса. Ако ти е здрава мазилката, това е вариантът.
Някой може ли да ми каже как да си направя шаблони за такива украсителни ивици по стените.Притежавам стара къща, която реставрирах , но тези ивици не знам как да на правя.

Прикачен файл

111111.jpg
111111.jpg (153.81 KиБ) Видяна 3546 пъти

Прикачен файл

222222.jpg
222222.jpg (124.7 KиБ) Видяна 3546 пъти
rockwall - майстор
за ивиците

Вариант 1 без пари

1. ОРИЗОВА ХАРТИЯ - сваляш формата
2. Индиго или шаблон - пренасяш я на новото място
3. Четчици, търпение и точна ръка

Вариант 2 с пари
1. Също като Вариант 1
2. Рекламна агенция с плотер - плащаш и ти свалят формите на РС, а после ти дават изрязани шаблоните
3. Също като Вариант 1
Благодаря!Проблема е , че ги имам само на снимка, но във фирмата ще ми предоставят предполагам компетентно решение.
rockwall - майстор
ако ги имаш на снимка значи си още по-лесен

аз помислих че имаш стени с шарки и такива без шарки и трябва новите да са точно като старите

ако нямаш изобщо шарки, можеш да поровиш из нета - може да попаднеш и на по-хубави (ако не държиш да еточно както е било)

вече има стикери и всякакви новости

а ако държиш на старите, просто си реши какъв размер да са и компютърно ще се променят както искаш - всяка агенция, правеща стикери може да ти свърши работа

Прикачен файл

бр.jpg
бр.jpg (138.12 KиБ) Видяна 3118 пъти

Прикачен файл

брш.jpg
брш.jpg (110.99 KиБ) Видяна 3118 пъти
ivan_petkov2 - помощник
С шпатола се опитай да я позагладиш и с латекс.

Тема "Как да обработя стените намазани с маркировка (боя)???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: