Имам нужда от някакво скеле, което да ми е в помощ най-вече за монтаж на охранителни ролетки.
Досега все съм ползвал строителни такива по обектите, на които съм работил, но не винаги са достатъчно удобни-много големи, с неподходящо за моята работа разделение на вертикалата, прашни от строителни материали и т.н. Освен това съм зависим от собственика(наемодател) на скелето.
Имам идея да си сглобя неще, което да ми е 'по мярка'. Като модел съм се спрял на нещо такова:![image_2[1].png](./download/file.php?id=56465)
image_2[1].png (51.74 KиБ) Видяна 12485 пъти
Най-долната секция ще е с колела (2 или 4 е един от въпросите).
Бих желал да обсъдим идеята в детайли. Да се уточнят размерите на използваните профили. Размер на отделните секции така, че да не са непрактични. Както и МИНИМАЛНИ размери на основата, за да е устойчива конструкцията. Максималната височина, на която се работи е 4-5 метра.
Предварително благодаря на всички.
Досега все съм ползвал строителни такива по обектите, на които съм работил, но не винаги са достатъчно удобни-много големи, с неподходящо за моята работа разделение на вертикалата, прашни от строителни материали и т.н. Освен това съм зависим от собственика(наемодател) на скелето.
Имам идея да си сглобя неще, което да ми е 'по мярка'. Като модел съм се спрял на нещо такова:
Прикачен файл:
image_2[1].png (51.74 KиБ) Видяна 12485 пъти
Бих желал да обсъдим идеята в детайли. Да се уточнят размерите на използваните профили. Размер на отделните секции така, че да не са непрактични. Както и МИНИМАЛНИ размери на основата, за да е устойчива конструкцията. Максималната височина, на която се работи е 4-5 метра.
Предварително благодаря на всички.