От днес съм в отбора на бъдещите новодомци  

Имам голяма молба към вас-дайте ми съвет за преустройството на още несъществуващия ми апартамент!
Има един коридор дълъг повече от 5 метра, но за сметка на това тесен-90 см Може ли да се оползотвори по някакъв начин?Освен това има и тераса, цели 15 кв.м.Според скицата, на нея ще бъде газовото котле(има един правоъгълник с неясни размери).И тази тоалетна много ми боде очите, но съпругът много държи да си имаме и отделна тоалетна....(поне да не беше там!).Много ми се искаше да имам дрешник или поне вградени гардероби, но не виждам къде може да се сложат
 Може ли да се оползотвори по някакъв начин?Освен това има и тераса, цели 15 кв.м.Според скицата, на нея ще бъде газовото котле(има един правоъгълник с неясни размери).И тази тоалетна много ми боде очите, но съпругът много държи да си имаме и отделна тоалетна....(поне да не беше там!).Много ми се искаше да имам дрешник или поне вградени гардероби, но не виждам къде може да се сложат  

Всякакви идеи за по-рационално използване на пространството ще са ми добре дошли!

Имам голяма молба към вас-дайте ми съвет за преустройството на още несъществуващия ми апартамент!
Има един коридор дълъг повече от 5 метра, но за сметка на това тесен-90 см
 Може ли да се оползотвори по някакъв начин?Освен това има и тераса, цели 15 кв.м.Според скицата, на нея ще бъде газовото котле(има един правоъгълник с неясни размери).И тази тоалетна много ми боде очите, но съпругът много държи да си имаме и отделна тоалетна....(поне да не беше там!).Много ми се искаше да имам дрешник или поне вградени гардероби, но не виждам къде може да се сложат
 Всякакви идеи за по-рационално използване на пространството ще са ми добре дошли!