Здравейте, много ми се иска да чуя Вашите предложения за осъществяване на една идея. Майка ми има дял в новострояща се кооперация, като частта й като Жилищна Площ(ЖП) /не Чиста Жилищна Площ (ЧЖП)/ се равнява на около 29кв.м. Тя смята, че е прекалено малко за един цял апартамент, та макар и малка гарсионера. На мен обаче не ми се ще да повярвам, че това е така и моля за помощ Вас.
Първото нещо, на което не мога да си отговоря, е колко в действителност би била ЧЖП? Мисля че общите части са около 10% от ЖП, следователно ЧЖП=26кв.м?
При това положение колко голяма би била квадратурата на стаята с кухненския бокс и банята, като се има впредвид стените и пространството откъм външните стени?:?
И не на последно място как да се оптимизира това?
Мисля си, че би станало едно уютно ателие...
Благодаря предварително
Първото нещо, на което не мога да си отговоря, е колко в действителност би била ЧЖП? Мисля че общите части са около 10% от ЖП, следователно ЧЖП=26кв.м?

При това положение колко голяма би била квадратурата на стаята с кухненския бокс и банята, като се има впредвид стените и пространството откъм външните стени?:?
И не на последно място как да се оптимизира това?
Мисля си, че би станало едно уютно ателие...
Благодаря предварително