Благодаря ти колега Hursa,ще обмисля целия под да го "опаковам" в килими/пътеки и тем подобни и колкото може по дебели,така и така лятото ще се махат.Колега bat_danio прав си,че от него идва адския студ...точно заради това в едната стая пода е ~13 градуса на отоплена къща,но за сега не мисля да го обличам (камъка),иначе пода е гредоред с дюшеме (или както се нарича) и върху него е излята плоча,демек все пак има някаква мижава изолацийка
.Интересното е,че сутрин като стана,няма никакво значение къде пода е с маза и изолиран и къде без...навсякъде е еднакво студено (това е тесвано доста пъти като затварям всички врати преди да легна докато още работи парното).
п.с. Колега Hursa да разбирам ли,че въздушния "джоб" които имам между ГК и тухлата (навсякъде няма вата,а ако бях тук когато се правеше щях да сложа поне 10см) е все пак някакъв плюс от колкото огромен минус?

п.с. Колега Hursa да разбирам ли,че въздушния "джоб" които имам между ГК и тухлата (навсякъде няма вата,а ако бях тук когато се правеше щях да сложа поне 10см) е все пак някакъв плюс от колкото огромен минус?