• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 67
Напишете въпрос свързан със санирането.
Takezo Sensey - модератор
Понякога се налага насрещника на касата да отиде от положение "A" с 2,3,4 мм. нагоре в положение "В" .Като се внимава да е под насрещника( не знам как се казва т'ва на крилото :ops:) на крилото ( не го начертах много добре :headbash: )

Прикачен файл

27022009007_001_158.jpg
27022009007_001_158.jpg (33.99 KиБ) Видяна 10538 пъти
panalov - специалист
Това не съм го пробвал.След малко се прибирам и ще го пробвам .Ще пиша за резултата .
Благодаря.
tarlyo - специалист
Обкова е GU . По принцип много добър, само да е оригинален, защото се произвежда и в Турция. Обърни внимание колко мм крилото влиза в каста (от страната на снимката). Трябва да е 7-8 мм.
panalov - специалист
Точно такъв е обкова .
Опитах се да преместя задния насрещник малко на горе за да притваря по-добре ,но не се получи,защото при прогонване на кролото са направили същото нещо .Когато го преместя в по-горната позиция насрещника опира в него и не се затваря позореца .
Дайте други идеи.
Имам чувството че самото крило не е центрирано спрямо касата .
Долу захваща повече отколкото горе и май отзад захваща само гуменото уплътнение.
panalov написа:
Имам чувството че самото крило не е центрирано спрямо касата .
Долу захваща повече отколкото горе и май отзад захваща само гуменото уплътнение.
Прегледай отново предишните страници на темата, там са показани къде са местата на винтовете за регулиране :idea:
:wink:

Прикачен файл

img_0349_207.jpg
img_0349_207.jpg (44.79 KиБ) Видяна 10496 пъти

Прикачен файл

img_0350_154.jpg
img_0350_154.jpg (36.19 KиБ) Видяна 10496 пъти

Прикачен файл

img_0354_106.jpg
img_0354_106.jpg (20.77 KиБ) Видяна 10496 пъти
panalov - специалист
Може би самите панти на крилото не са постанени на място.Просто е изместено надолу .Когато го вдигна на горе колкото е възможно опира в горната пантата и не може да се затваря
Не не, тези двата са за местене наляво надясно, както при теб .

Този е за нагоре надолу :

Прикачен файл

img_0353_159.jpg
img_0353_159.jpg (39.25 KиБ) Видяна 10459 пъти
panalov - специалист
Този същия колко нагоре позволява да се вдигне ,защото мисля ,че съм го вдигнал до край и повече не може.
Между другото този насрещник ,на снимката на която си чертал ,се притваря добре видях нареза който се е получил. Въпреки това отново става течение.Има ли начин да се получат онизи 7-8 мм за които пише tarlyo .
Искам да уточня ,че долната панта е максимално прибрана .
Този на снимка 0350-154 при мен не го намирам там
А сега де , май и аз съм виждал и без всички тези винтове.
Откъде си, ако си ми в периметъра да намина да погледна :?

ps.:Tази дограма гаранция няма ли, да я погледнат от фирмата дето са я монтирали :idea:
panalov - специалист
Аз съм от Неделино обл. Смолян а фирмата която ми монтира дограмата е от Кърджали В краен случай ще търся тях като имат път насам , ама нали знаеш -направи си сам
Благодаря takezo :
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 67

Тема "Регулиране обков PVC дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: