Привет колеги... последните дъждове ми изсипаха много занимателен проблем. Дограмата е PVC Aluplast слагана преди 2 години (още в гаранция). На схемата се вижда точно откъде текна - НАД перваза, между него и рамката на прозореца. Тéче порядъчно - локвичка на пода преди да забележим, гъбичка, 2 ролки тоалетна хартия и 3 часа прибърсване след това. Влязох в някакъв безумен спор с изпълнителя относно причината за теча - аз твърдя, че проблема е във фугата образувана при монтирането на козирката под наклон и замацана отгоре със силикон, който е видимо напукан/ отлепен от дограмата и една видима отвътре фуга между перваза и рамката на прозореца в този участък (в която спокойно влиза лист хартия/дебел офсет
)... техните версии илюстрирах на схемата:

Кажете, е ли възможно дъжда да е почнал да вали против природните закони
?
Ето я и фугичката отвътре:

Хората казват, че е невъзможно да има такъв проблем и на всичкото отгоре ми искат такса за пускане на рекламационен протокол (внесена по сметка)... в гаранционния период
.

Кажете, е ли възможно дъжда да е почнал да вали против природните закони

Ето я и фугичката отвътре:

Хората казват, че е невъзможно да има такъв проблем и на всичкото отгоре ми искат такса за пускане на рекламационен протокол (внесена по сметка)... в гаранционния период

Последна промяна от armlin на ср мар 27, 2013 1:41 pm, променено общо 1 път.