Напишете въпрос свързан със санирането.
Здравейте на всички.На въпроса веднага,имам сложен 2см стиропор на таваните,лепен е ,слаган е на гребен от най евтиното лепило от рода на тераколите,искам сега да си сложа върху него 10см само да го налепя,без да дюбелирам.Търся съвет за лепило между двата стиропора,като след това ще има от таванните плоскости,които също се лепят,естествено става въпрос за вътрешни стаи,искам да избегна дюбелирането ако е възможно...
Dansaver - специалист
Ами както го описваш не е възможно да избегнеш дюбелирането.

Между другото защо реши да слагаш 10 см стиропор на тавана???? и то върху 2см друг? Да нямаш 3-метрови стаи?
l_bonev - специалист
има лепило за стиропор едно пастообразно,но е малко скъпичко по спомен около 1.5кг. е около 7-8 лв. въпреки,че е много здраво не рискуваи без дюбели.
Dansaver написа:
Ами както го описваш не е възможно да избегнеш дюбелирането.

Между другото защо реши да слагаш 10 см стиропор на тавана???? и то върху 2см друг? Да нямаш 3-метрови стаи?
Точно 2,90см са ми стаите,искам хем да намаля обема,хем да изолирам,от горе е бетон-плоча.Препоръчай ми дюбели,щом казваш значи ще ги сложа..
nihonjin - специалист
ebahti написа:
EDI написа:
С пяна.
+1
+1.

И няма нужда от дюбели.
vlad0 - специалист
nihonjin написа:
ebahti написа:
EDI написа:
С пяна.
+1
+1.

И няма нужда от дюбели.
+1 и от мен, но и по някой дюбел тук таме :wink: . За пяна ти препоръчвам Titan Styro защото не раздува. Ползвал съм и една друга на "Дау" или нещо такова, но раздува и става криво.
EDI - майстор
Аз също за вилата ползвах ТИТАН, 10 лева е флакона.Пяната за лепене по принцип си е нискообемна, само понякога трябва леко наместване, ако е сложено малко повече от необходимото.
vlad0 написа:
nihonjin написа:
ebahti написа:
+1
+1.

И няма нужда от дюбели.
+1 и от мен, но и по някой дюбел тук таме :wink: . За пяна ти препоръчвам Titan Styro защото не раздува. Ползвал съм и една друга на "Дау" или нещо такова, но раздува и става криво.
Благодаря на всички,тъкмо щях да питам за какъв тип пяна,ще сложа и тук-там някой дюбел,мисля че дълбочината на дюбела трябва да бъде мин.14см,ако бъркам нещо поправете ме,приемат се всякакви съвети.

Тема "Стиропор-лепене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: