Честно да си кажа несъм чел всичко което е написано по темата защото немисе занимава но една качествена хидроизолация ще свърши работа.Малко са можещите но има доста професори

Здравейте отново.
Изборът на материал беше лесен, защото по всички големи магазини и известни ми складове намерих само Тераластик Битум на Теразид - http://www.terazid.com/bg/?act=content&rec=1142 Взех и съответния Грунд Битум на същата фирма. В момента съм грундирал и чакам да изсъхне, след което ще се кача да ударя една ръка от основния материал. Също така запуших видимите дупки и кухини с онази битумна паста на която ви пуснах линк по-рано - гъста е и свърши работа.
n_a, имам въпрос към теб за армировката, която ме посъветва да направя. На баката с битума също пише, че трябва да се сложи армировъчна мрежа между първите два слоя. В магазина от който го купих нямаха такава, а по-другите места ме гледаха с неразбиране когато исках нещо с което да армирам два пласта битум. Един ми предложи от онази стъклофибърна мрежа за шпакловки и ми каза, че става за всичко. Аз такава мрежа имам останала малко, но не знам дали става с нея. В един магазин видях стъклоплат (поне на такова приличаше, немско някакво) за който говореше но най-малката ролка беше на някаква луда цена от 70 лв.
Моля за съвет с какво да армирам. Ако стъклофибърната мрежа става направо ще действам с нея. И ако може две думи за армирането. Техника? Мажа малко, лепя, и после мажа обилно отгоре?
И още нещо. След като знаете какъв е материала, мислите ли, че е нужно да се посипва с пясък накрая. Питам за да не прецакам нещо. Ако ефекта ще е единствено положителен ще го направя, защото и останал пясък имам.
Отново благодаря на всички!