Здравейте...
Нов съм във форума и имам едно запитване към вас.На 18 години съм и до сега не ми се е налагало да се занимавам с такива неща и никога не съм имал някакви познания в областта на строителството....до сега нямаше кой да ме научи на каквото и да било затова се уча на всичко сам с помощни средства,съвети от познати и приятели..таааа искам да направя малък ремонт на дворната площ на къщата ни...по-късно или утре ще кача снимки на местата който искам да препокрия с бетон...Значи пред вратата ни имаме малка площадка с камъни и малко останало от цимент или бетон не знам какво е поради лошото му състояние и искам да я залея отгоре с бетон или ако ми дадете някаква друга идея ще е добре..
и задължително ли е да се слага арматура преди да се залее.Така са и стълбите към вече външната ни врата и тях искам да ги преправя малко и след време живот и здраве ако се справя с бетона да го покрия с каменни плочи. Да добавя,че имам от къде да взема бетонобъркачка,ноооо както казах нямам идея как да работя с нея...гледах и четох основните неща,но на практика не знам дали ще успея от 1-я път.
Ще съм благодарен на съвети,линкове към такива или видео материали.
Благодаря за отделеното време ! ;)

Благодаря за отделеното време ! ;)

Последна промяна от virus4e на съб май 05, 2012 9:41 pm, променено общо 1 път.