Всички въпроси за вилата.
Levorukov - напреднал
Обаче - след като съборих половината :partyman: другата половина започна да става много нестабилна :rolleyes: и се опасявам да не падне върху мен докато се опитвам да разчистя и нея.
Някакви идеи :?:

Прикачен файл

baraka-r2 (640x471).jpg
bulhomes2 - майстор
Работи с каска! Шегувам се, ама май не е шега. Гледам запдняците - с флекса да вземат да режат - слагат каска, очила, шлемофони....
miroton - майстор
Вържи я с 2 въжета и с приятел -дърпайте.
Окака Чука - специалист
Купи си едно галонче от 2литра "Болярка", изпий го и пак го напълни, ама този път с бензин.
Пристъпваш до "бараката" оливаш я и палиш-вервай ми, че това е решението :)

ПППП: Кво стана с "гьола"?
Levorukov - напреднал
Проектът напредва,
Прикачен файл:
Baraua-r3-1.jpg
Но продължава в главата да ме гложди една култова реплика "И сега що ми носиш тоя оцет?".
Levorukov - напреднал
Прикачен файл:
DSC_0439 (640x477).jpg
То не пишете но аз си работя по вилата. Съборих бараката, изравних, сложих пласт почва от цветарския магазин, трева "Спорт" от Баумакс и зачаках. Това, което не се вижда, е че в гьола има 5 японски шарана KOI (малки около 4-5 см. по 4 лв. от местния зоо магазин - но открих един в София с много езерни риби - ама късно). Обаче не мога да се начудя какво да правя с това пространство. За сега единствената читава идея е да си го оставя така и да си направя спортна площадка или ако се съберем повече от 6 човека да опъна една дълга маса. Идеи :?:
stiv1961 - майстор
Никаква спортна площадка :) , по скоро едно навесче, барбекю под него и ето ти площадка за спорт. Маса задължително, но требе и сянка :)
Нещо такова например:

Прикачен файл

122716294775696.jpg
122716294775696.jpg (36.28 KиБ) Видяна 4037 пъти
NeoBoss - специалист
едно кои се нуждае от близо 1м2 вода , та за 5 си прави сметка.... както и за да преживеят зимата им е нужно да е дълбоко 1,2 метра.
ахха итемата е за ъбгрейт на гьола видяхме други действия и други идеи за ремонтиране на всичко останало но не за гьола аххаха :partyman:

не ме разбирай погрешно, просто се радвам как нещата си вървят едно след друго и иззпреварват първоначалните идеи.
Levorukov - напреднал
1-во за скарата - stiv1961 - братко - какво да ти обяснявам - пурини - плащане на стари сметки - никакво месо, алкохол, салати и прочие - само един ориз и едни варени картофи останаха - не ми се говори.
Но аз съм предвидил и такава мини опция (ям месо и пия по чаша вино на тъмно, за да не го види организма :partyman: )
Прикачен файл:
DSC_0463 (600x800).jpg
Не сме се събирали повече от 6 човека - защото легловата база не го позволява :cry: и за тази цел съм си напавил балкона и на практика сме навън по цял ден
Прикачен файл:
DSC_0470 (800x600).jpg
В последните 10 години само веднъж се събрахме 8-10 души, но се оправихме.
Прикачен файл:
DSC_0471 (800x600).jpg
За това си мисля, че ако евентуално в следващите 10 години се наложи на празното място мога да опъна едни маси като на свадба :partyman:
Levorukov - напреднал
NeoBoss - напредваме бавно и славно :lol: Сега оправяме контекста на Гьола - сеем райграс - така някак си по Европейски да бъде - та да замяза на езеро. Един приятел е видял готина конструкция за водопад от дърво - скоро ще идва и ще разкаже - може и да избегнем търсенето на подходящ камък за водопада (забравих как се казваше този водещ камак език ли беше или нещо подобно). Така като гледам остава за 2013 - ако оцелеем 2012.
За шараните КОI :? - какво да ти кажа. Аз по принцип такива лигави работи много много не обичам. Доста четох - трябвало да се хранят с не знам си каква храна, да имало не знам си какво РН на водата, твърдост, обем и трябвало да се аерира (каквото и да значи това). Лигава работа - в този гьол си има 3-4 риби, които целогодишно си живеят там - ей така без нищо от моя страна. Всъщност той няма как да замръзне, защото водата извира отдолу. Та стратегията ми за КОИ-те е шаран като шаран - нищо, че е шарен и "кой оцелее". :lol: За сега са малки - ако оцелеят и пораснат ще правя бизнес :roll: ще продавам големи идиотоустойчиви КОИ.

Тема "Upgrade Гьол-2.0. final в Езеро-1.0 Beta или поне + водопад" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: