Обаче - след като съборих половината   другата половина започна да става много нестабилна
 другата половина започна да става много нестабилна  и се опасявам да не падне върху мен докато се опитвам да разчистя и нея.
 и се опасявам да не падне върху мен докато се опитвам да разчистя и нея. 
Някакви идеи

другата половина започна да става много нестабилна
 другата половина започна да става много нестабилна  и се опасявам да не падне върху мен докато се опитвам да разчистя и нея.
 и се опасявам да не падне върху мен докато се опитвам да разчистя и нея. Някакви идеи

и за тази цел съм си напавил балкона и на практика сме навън по цял ден
 и за тази цел съм си напавил балкона и на практика сме навън по цял ден
 Сега оправяме контекста на Гьола - сеем райграс - така някак си по Европейски да бъде - та да замяза на езеро. Един приятел е видял готина конструкция за водопад от дърво - скоро ще идва и ще разкаже - може и да избегнем търсенето на подходящ камък за водопада (забравих как се казваше този водещ камак език ли беше или нещо подобно). Така като гледам остава за 2013 - ако оцелеем 2012.
 Сега оправяме контекста на Гьола - сеем райграс - така някак си по Европейски да бъде - та да замяза на езеро. Един приятел е видял готина конструкция за водопад от дърво - скоро ще идва и ще разкаже - може и да избегнем търсенето на подходящ камък за водопада (забравих как се казваше този водещ камак език ли беше или нещо подобно). Така като гледам остава за 2013 - ако оцелеем 2012. - какво да ти кажа. Аз по принцип такива лигави работи много много не обичам. Доста четох - трябвало да се хранят с не знам си каква храна, да имало не знам си какво РН на водата, твърдост, обем и трябвало да се аерира (каквото и да значи това). Лигава работа - в този гьол си има 3-4 риби, които целогодишно си живеят там - ей така без нищо от моя страна. Всъщност той няма как да замръзне, защото водата извира отдолу. Та стратегията ми за КОИ-те е шаран като шаран - нищо, че е шарен и  "кой оцелее".
 - какво да ти кажа. Аз по принцип такива лигави работи много много не обичам. Доста четох - трябвало да се хранят с не знам си каква храна, да имало не знам си какво РН на водата, твърдост, обем и трябвало да се аерира (каквото и да значи това). Лигава работа - в този гьол си има 3-4 риби, които целогодишно си живеят там - ей така без нищо от моя страна. Всъщност той няма как да замръзне, защото водата извира отдолу. Та стратегията ми за КОИ-те е шаран като шаран - нищо, че е шарен и  "кой оцелее".   ще продавам големи идиотоустойчиви КОИ.
 ще продавам големи идиотоустойчиви КОИ.