Всички въпроси за вилата.
kiroetuk
- специалист
71 мнения в "Моля помагайте - Въпрос за беседка"
mladkal
- майстор
has написа:СПОРЕД МЕН ЧАДЪР ИЛИ ШАТРА ВЪРШИ СЪЩАТА РАБОТАКолега, прощавай, но първо писането с ГЛАВНИ букви във форума не се толерира и се счита като груб тон към останалите участници. Прочети правилата!
Второ, несъмнно шатра или чадър ще свършат що годе същата функция, но...Замисли се дали нещо такова, алуминиево, найлоново,китайско произведение ще отива на една стара къща, камъните по двора, дървените орнаменти по старата плевня т.н. Когато човек прави нещо подобно не търси само иконимическата изгода, а се цели и естетически вид, симбиоза с околната визия... Отделен е е въпроса колко голяма е насладата да си съградиш сам беседка; да я построиш от до и след това всяка една биричка е някак си по-сладка.

filmatoplo
- майстор
Ще се радвам на по нататъшно развитие и идеи
, и аз имам едно местенце 3 на 4 метра за беседка или ние му викаме барбекю.или дървения.Където съм гледал по други дворове са заляли бетон и са оставили няколко метални планки още при заливането на бетона , други гледам после си копуват едни готови планки от Бриколажа които зе захващат с анкери и повдигат малко дървените греди от пода да не гният .Със метални греди пак посъщия начин с подготвени планки в бетона и после заварка .Казваме му дървения заради покрива който винаги е от дърво , и там се крие чара . 

kapanec
- специалист
complast:Благодаря за съвета дървените колони са от Акация и обработени до нивото на бетона .Ако изгният преждевременно ще ги сменим 
kiroetuk:Нивото найстина си личи не бях се загледал по внимателно:по вероятно е да посмъкнеш малко повече горния край и да повдигнеш долния като леш плочата ако тръгнеш да повдигаш само долния много ще си личи и ?

kiroetuk:Нивото найстина си личи не бях се загледал по внимателно:по вероятно е да посмъкнеш малко повече горния край и да повдигнеш долния като леш плочата ако тръгнеш да повдигаш само долния много ще си личи и ?
mladkal
- майстор
kiroetuk написа:А и ракииката колега предполагам и тя ще е по пивкатака е,ма*ка му!![]()
А след врем да казваш на децата еити тая беседка бащави сам я изгради а не тая шатра (чадър) ги купих от метро
Точно ей сега завърших(за таз вечер в гаража-работилница) с металните "П"-образни планки-пети (за стъпките). Друго си е да си го направиш, съградиш сам....(и е част от форума)
Тема "Моля помагайте - Въпрос за беседка" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература