Стефко написа:Най добре си викни някой да ти ги фугира тия камънаци.Не искат бе човек,защото са 2-3 квадрата.На един му предлагах на втори и се смеят било за един ден работа само,казвам му добре кажи цифра и ми сервира 200лв. да 200лв. и аз го пратих с много поздрави до майка му.Да беше казал 50,60,100лв. но повече мисля че е обир.Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,като го питах колко ще ми струва да го взема да си свърши работата,подсигурено спане храна,после връщане до Пловдив и и пича искал 2000 лв само за труд на барбекю с пещ и още толкова за материали
Всички въпроси за вилата.
jekasus
- майстор
24 мнения в "Фугиране?"
SEV
- специалист
nikogargov
- специалист
SEV написа:Да не говориш за бай ФилипСтефко написа:Най добре си викни някой да ти ги фугира тия камънаци.Не искат бе човек,защото са 2-3 квадрата.На един му предлагах на втори и се смеят било за един ден работа само,казвам му добре кажи цифра и ми сервира 200лв. да 200лв. и аз го пратих с много поздрави до майка му.Да беше казал 50,60,100лв. но повече мисля че е обир.Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,като го питах колко ще ми струва да го взема да си свърши работата,подсигурено спане храна,после връщане до Пловдив и и пича искал 2000 лв само за труд на барбекю с пещ и още толкова за материалии кво спомоща на форума си стана чудесно,тези камани са пак за барбекюто.Майната им на такива измекяри 100лв. надник му били малко,нямам думи.Извинявам се но съм меко казано ядосан и затова утре или вдругиден сам.
nikogargov
- специалист
Имам един колега, докато открием топлата вода вадеше буталото от силиконова туба и го пълнеше с материал и след 0.5кв2 пак наново голям цирк беше 
nikogargov
- специалист
Те са доста из пловдив ама този бай Филип да не ти влиза в градината 
Стефко
- специалист
SEV написа: .Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,....Майната им на такива измекяри 100лв. надник му били малко,нямам думи.Извинявам се но съм меко казано ядосан и затова утре или вдругиден сам.Не знам дали е мангал, но надника му е не по-малко от 300 лв. Вероятно има доста балъци с пари. За това си подбират клиентите. И аз така реших. САМ ще си правя камината. Не виждам нищо сложно в направата, с което да не мога да се справя. Каквото и да направя, ще е собствено производство. Като Стив, и много други домашни майстори. Излишни грешни пари за такива майстори-печалбари нямам. Вече купих камерата - френска, чугунена, на Секаста, 2100лв.
ПП. Някой знае ли с какъв ник в момента е Драго тук?
Тема "Фугиране?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература