Всички въпроси за вилата.
jekasus - майстор
viewtopic.php?f=51&t=26252&start=60
SEV - специалист
Стефко написа:
Най добре си викни някой да ти ги фугира тия камънаци.
Не искат бе човек,защото са 2-3 квадрата.На един му предлагах на втори и се смеят било за един ден работа само,казвам му добре кажи цифра и ми сервира 200лв. да 200лв. и аз го пратих с много поздрави до майка му.Да беше казал 50,60,100лв. но повече мисля че е обир.Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,като го питах колко ще ми струва да го взема да си свърши работата,подсигурено спане храна,после връщане до Пловдив и и пича искал 2000 лв само за труд на барбекю с пещ и още толкова за материали :axe: и кво спомоща на форума си стана чудесно,тези камани са пак за барбекюто.Майната им на такива измекяри 100лв. надник му били малко,нямам думи.Извинявам се но съм меко казано ядосан и затова утре или вдругиден сам.
stiv1961 - майстор
jekasus ти е подсказал темата, от там и аз се понаучих да фугирам с този ,,пистолет"
VLADO66 - майстор
Хах,тая тема не бях я чел.Идеята с фибрана е доста рационална.
nikogargov - специалист
SEV написа:
Стефко написа:
Най добре си викни някой да ти ги фугира тия камънаци.
Не искат бе човек,защото са 2-3 квадрата.На един му предлагах на втори и се смеят било за един ден работа само,казвам му добре кажи цифра и ми сервира 200лв. да 200лв. и аз го пратих с много поздрави до майка му.Да беше казал 50,60,100лв. но повече мисля че е обир.Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,като го питах колко ще ми струва да го взема да си свърши работата,подсигурено спане храна,после връщане до Пловдив и и пича искал 2000 лв само за труд на барбекю с пещ и още толкова за материали :axe: и кво спомоща на форума си стана чудесно,тези камани са пак за барбекюто.Майната им на такива измекяри 100лв. надник му били малко,нямам думи.Извинявам се но съм меко казано ядосан и затова утре или вдругиден сам.
Да не говориш за бай Филип :axe: :axe: :partyman:
nikogargov - специалист
Имам един колега, докато открием топлата вода вадеше буталото от силиконова туба и го пълнеше с материал и след 0.5кв2 пак наново голям цирк беше 8-[
SEV - специалист
nikogargov написа:
Да не говориш за бай Филип :axe: :axe: :partyman:
Драго или нещо такова беше.
nikogargov - специалист
Те са доста из пловдив ама този бай Филип да не ти влиза в градината [-X
Стефко - специалист
SEV написа:
.Той и оня пловдивския мангал който прави камини и той друг луд,....Майната им на такива измекяри 100лв. надник му били малко,нямам думи.Извинявам се но съм меко казано ядосан и затова утре или вдругиден сам.
Не знам дали е мангал, но надника му е не по-малко от 300 лв. Вероятно има доста балъци с пари. За това си подбират клиентите. И аз така реших. САМ ще си правя камината. Не виждам нищо сложно в направата, с което да не мога да се справя. Каквото и да направя, ще е собствено производство. Като Стив, и много други домашни майстори. Излишни грешни пари за такива майстори-печалбари нямам. Вече купих камерата - френска, чугунена, на Секаста, 2100лв.

ПП. Някой знае ли с какъв ник в момента е Драго тук?
EDI - майстор
Аз това тънко фугиране за такава площ бих го направил направо с ръчичка.Разбъркваш сместа, пълниш с пръст и после минаваш с гъбата.Ама позачисти малко лепилото във фугата.

Тема "Фугиране?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: