, тъй като си имам близнаци на три годинки, които правят нещо много близко до Ниагарския водопад в банята. Е, преди известно време
 , тъй като си имам близнаци на три годинки, които правят нещо много близко до Ниагарския водопад в банята. Е, преди известно време   стената на съседката много леко се овлажни, точно където ми е връзката между коритото на душ-кабината и плочките, за съжаление има и две спукани плочки. Намазах здраво и неестетично със силикон и проблема спря за известно време, но отново се появи преди седмица... В момента нямам възможност да направя основен ремонт на банята, а и няма смисъл, докато не поотраснат малко и докато мислех вариантите попаднах на темата и това фолио за басеини
 стената на съседката много леко се овлажни, точно където ми е връзката между коритото на душ-кабината и плочките, за съжаление има и две спукани плочки. Намазах здраво и неестетично със силикон и проблема спря за известно време, но отново се появи преди седмица... В момента нямам възможност да направя основен ремонт на банята, а и няма смисъл, докато не поотраснат малко и докато мислех вариантите попаднах на темата и това фолио за басеини  , как мислите, може ли да се облепят стените на душ-кабината с него, всъщност би било добре да обхване и коритото, но не знам как да стане с канала. Знам че звучи кретенско, но мислите ли, че може да свърши работа за няколко години. Благодаря предварително на всички и моля ви не ми се подигравайте, трябва ми бързо и ефикасно и приложимо решение
 , как мислите, може ли да се облепят стените на душ-кабината с него, всъщност би било добре да обхване и коритото, но не знам как да стане с канала. Знам че звучи кретенско, но мислите ли, че може да свърши работа за няколко години. Благодаря предварително на всички и моля ви не ми се подигравайте, трябва ми бързо и ефикасно и приложимо решение