Трябва да бия плоча в стая на първия етаж.Отдолу е пръст.Къщата е 3 етажна правина по най високите стандарти дори сега ги правят с по-тънки стени и плочи.Мисля да копая и да сложа някаква арматура и да бия 20см горе долу плоча.В банята ми беше така ,но просто сложих чакъл ,пясък ,отгоре найлон ,фибран ,арматура и налях бетон.
Тук как да процедирам?Така е от около 20години ,чак сега почвам да я правя.
Снимки нямам в момента и проекта ,ако ще се прави ще е пролетта просто искам да видя какво ме чака.
Стаята е 4,5 на 5метра.Има си тухли отстрани с изградени стени и всичко.Отдолу няма нищо.Под съседната стая е мъзето.Всички други стай имат плоча.Каква арматура?
Ще се справя ли сам или трябва да си взема фирма?
Перфоратори глупости ,бетонобъркачки и такива неща имам ,ама укрепването ми притеснява въпреки ,че 20години не е имало промяна или нещо...
Какво трябва да направя?
Ако някой се е сблъсквал ,моля да каже как се процедира.
Тук как да процедирам?Така е от около 20години ,чак сега почвам да я правя.
Снимки нямам в момента и проекта ,ако ще се прави ще е пролетта просто искам да видя какво ме чака.
Стаята е 4,5 на 5метра.Има си тухли отстрани с изградени стени и всичко.Отдолу няма нищо.Под съседната стая е мъзето.Всички други стай имат плоча.Каква арматура?
Ще се справя ли сам или трябва да си взема фирма?
Перфоратори глупости ,бетонобъркачки и такива неща имам ,ама укрепването ми притеснява въпреки ,че 20години не е имало промяна или нещо...
Какво трябва да направя?
Ако някой се е сблъсквал ,моля да каже как се процедира.