Здравейте! В двора реших да наредя тротоарни плочки от улицата към гаража. Мястото е с размери 25м/3 м. Прилагам ориентировъчна снимка на парцела, за да придобиете представа. В средата на плочките ще сложа тръба , в която да се отвежда дъждовната вода, с 2 % наклон и дренажна тръба, която я отвеждам в тревата.
Въпросът ми към Вас е правилно ли е практически това, което мисля. Благодаря предварително
ПП.
Прилагам снимка на парцела. Със зелен цвят съм обозначил мястото където ще наредя плочките, а със зелен пунктир там където ще поставя тръбата в центъра на плочките.
Денивелацията на имота е следната: на север е високата част на парцела, денивелацията на имота е около 80-90 см
Въпросът ми към Вас е правилно ли е практически това, което мисля. Благодаря предварително
ПП.
Прилагам снимка на парцела. Със зелен цвят съм обозначил мястото където ще наредя плочките, а със зелен пунктир там където ще поставя тръбата в центъра на плочките.
Денивелацията на имота е следната: на север е високата част на парцела, денивелацията на имота е около 80-90 см
Прикачен файл
Untitled.png (25.15 KиБ) Видяна 2683 пъти