momcho00 написа:здр. София ми е далече 220км. Но щом няма теч от там като си проверил става сложно. Възмжно е да има теч и от тръбите за мръсните води на съседа ти ... Ако са сменяли или старите са се износили но за целта трябва да се кърти ... По добре намери някой читав майстор в София да дойде да огледа и евентоално да даде мнение. Успех дано не се стигне до къртене!Ivelin79 написа:Помощ .. Кажи в кой град си и ако е близо ще дойдем да го видим майстор 99 лвлЗдравей! От София съм.С фенерче гледахме в тяхното отделение за щранговете , сухо е всичко.Явно идва от нещо което не се вижда...
Ivelin79 написа:Благодаря за проявената отзивчивост! След заплахи и скандали , накрая склониха да извикаме фирма и ще направим термография , и вече като се открие проблема , като имат пари щели да оправят нещата.Но както винаги типочно - със махленски истории...momcho00 написа:здр. София ми е далече 220км. Но щом няма теч от там като си проверил става сложно. Възмжно е да има теч и от тръбите за мръсните води на съседа ти ... Ако са сменяли или старите са се износили но за целта трябва да се кърти ... По добре намери някой читав майстор в София да дойде да огледа и евентоално да даде мнение. Успех дано не се стигне до къртене!Ivelin79 написа:Помощ .. Кажи в кой град си и ако е близо ще дойдем да го видим майстор 99 лвлЗдравей! От София съм.С фенерче гледахме в тяхното отделение за щранговете , сухо е всичко.Явно идва от нещо което не се вижда...