При мен варира в много широки граници. След като успя да обърне манометъра на хидрофора, сметнете сами. Това става задължително след ремонт по мрежата, а това значи поне веднъж седмично. През останалото време дивите селяндури поливат, а гражданите си пълнят басейните. При мен пада под 2 атм защото газовия бойлер не иска да запали. Зимата пък нарочно и намаляват налягането защото ги мързи да копаят в студа и вместо да отстраняват авариите ги отлагат за пролетта като намаляват загубите.
пет май 30, 2025 1:25 pmMamaMy написа: При мен варира в много широки граници. След като успя да обърне манометъра на хидрофора, сметнете сами. Това става задължително след ремонт по мрежата, а това значи поне веднъж седмично. През останалото време дивите селяндури поливат, а гражданите си пълнят басейните. При мен пада под 2 атм защото газовия бойлер не иска да запали. Зимата пък нарочно и намаляват налягането защото ги мързи да копаят в студа и вместо да отстраняват авариите ги отлагат за пролетта като намаляват загубите.Не случайно питам за апартамент. Сградата е 8 етажа, аз съм на първи. Т.е. налягане има винаги. Утре ще меря с манометър.