Здравейте
Скоро сложих нов бойлер Аристон, който беше с такъв клапан

в комплекта. Въпросът ми е достаъчен ли е той като защита, защото гледам че няма никаква врътка за източване и прочистване. Мерси.

Скоро сложих нов бойлер Аристон, който беше с такъв клапан

в комплекта. Въпросът ми е достаъчен ли е той като защита, защото гледам че няма никаква врътка за източване и прочистване. Мерси.

) и още му сърбаме последствията и вървя и поправям всичко след него. Да не говоря с какво беше хванат бойлера ... на трупчета с винтове от рода на 6 или 8 на 60 мм, без шайби и с таз малка глава ...... пишман майстори колкото щеш
 ) и още му сърбаме последствията и вървя и поправям всичко след него. Да не говоря с какво беше хванат бойлера ... на трупчета с винтове от рода на 6 или 8 на 60 мм, без шайби и с таз малка глава ...... пишман майстори колкото щеш няма къде да ходи
  няма къде да ходи  
 струва ми се много ялова тая кука, ако е за малките бойлерчета 5,10,15 става ама за 80,100,120 ми се струва малко. Предпочитам да си циментирам със силен цимент болтове М10 или 12  като им бетонирам главите поне 100мм вътре в стената, а бойлера го стягам с гайки и шайби.
 струва ми се много ялова тая кука, ако е за малките бойлерчета 5,10,15 става ама за 80,100,120 ми се струва малко. Предпочитам да си циментирам със силен цимент болтове М10 или 12  като им бетонирам главите поне 100мм вътре в стената, а бойлера го стягам с гайки и шайби.