Благодаря на г-н Ahmakov и magi208 за отделеното им внимание,ще съм много го благодарен и на г-н profy за в бъдеще да не пише в моята тема.Причината е че според него не е морално хората да си помагат,ако мисли че ще ощетя проектантите защото чрез форума се опитвам да си изготвя безплатен проект.Мисля че не сте длъжен да се притеснявате и кой и за колко ще ми "заварява",защото мисля че се запояват.
Само да добавя малко и за мен,работя като електро механик в фирма с богат и разнообразен автопарк,постоянно ми се налага да правя ремонти не само по ел инсталаций,но всякакви други(основни ремонти на двигатели,хидравлични системи и всякакви странни ремонти),от практиката ми като монтьор съм се научил да работя на струг и фреза.
До magi208 снимки ще направя и ще ги кача.
Само да добавя малко и за мен,работя като електро механик в фирма с богат и разнообразен автопарк,постоянно ми се налага да правя ремонти не само по ел инсталаций,но всякакви други(основни ремонти на двигатели,хидравлични системи и всякакви странни ремонти),от практиката ми като монтьор съм се научил да работя на струг и фреза.
До magi208 снимки ще направя и ще ги кача.