Благодаря на г-н Ahmakov и magi208 за отделеното им внимание,ще съм много го благодарен и на г-н profy за в бъдеще да не пише в моята тема.Причината е че според него не е морално хората да си помагат,ако мисли че ще ощетя проектантите защото чрез форума се опитвам да си изготвя безплатен проект.Мисля че не сте длъжен да се притеснявате и кой и за колко ще ми "заварява",защото мисля че се запояват.
Само да добавя малко и за мен,работя като електро механик в фирма с богат и разнообразен автопарк,постоянно ми се налага да правя ремонти не само по ел инсталаций,но всякакви други(основни ремонти на двигатели,хидравлични системи и всякакви странни ремонти),от практиката ми като монтьор съм се научил да работя на струг и фреза.
До magi208 снимки ще направя и ще ги кача.

Само да добавя малко и за мен,работя като електро механик в фирма с богат и разнообразен автопарк,постоянно ми се налага да правя ремонти не само по ел инсталаций,но всякакви други(основни ремонти на двигатели,хидравлични системи и всякакви странни ремонти),от практиката ми като монтьор съм се научил да работя на струг и фреза.
До magi208 снимки ще направя и ще ги кача.
 .Би ли ми обяснила защо са необходими ресивер 1,5 литра, еднопосочни клапани,не става ли топлообменника директно свързан за изходите за вътрешното тяло.
.Би ли ми обяснила защо са необходими ресивер 1,5 литра, еднопосочни клапани,не става ли топлообменника директно свързан за изходите за вътрешното тяло.