велев. климатик от 400 лв. (примерно) и както да го монтираш все си остава от 400лв. боклука си е боклук. а що се отнася до твоята любима марка климатици, независимо от монтажа все си остава мидея.
- 1
- 2
Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
denuchi
- специалист
19 мнения в "Проблем с МИДЕЯ"
velev-klima
- специалист
Аз не съм пристрастен към марките а към работата си. Поравям и монтирам всякакви марки избора е на клиента а не мой. Каквото си избере това ще притежава но монтажа и ремонтите трябва да се извършват качественно и без пристрасно от цената на климатика. Като си вземеш за 400лв ще си му търпиш примерно шума но климатика трябва да работи.
denuchi
- специалист
ок.
но ако работи разбира се. а ето и едно въпрос че: ако някой клиент те повика за ремонт на такъв климатик като навън е 5 гр. а той не работи духа студено какво ще направиш. ще отидеш да окажеш специализирана сервизна работа или ще откажеш. ами след твоето отиване пак климатика не работи какво правим. какво ще казваш на хората. ето това ми е много любопитно.

напьлно сьм сьгласен клиента е( бог ) тои решава какво да си постави марково или менте но при положение 4е за 1500 лв с поставянето и 3 г. гаранция взимаш 3 12ки ментета дето ба4кат перфектно ..... за марково и не помислям..... все едно кореиски джип за 20 бона или сьс сьщите параметри немски за 45....... вьпрос на избор...
velev-klima
- специалист
denuchi написа:ок.Ходил съм и продължавам да ходя без значение колко градуса е вън, върша си работата и почти не ми се налага да се връщам отново. Когато дефекта е такъв че е не отстраним е друго нещо. Но ако ти проявяваш капризи и отказваш е лошо. Онзи ден валеше сняг аз зареждах един крафт и после го разглобих да го размразя днес минавах и няма скреж явно съм си свършил работата докакто отсреща на ЕОН хитачитата са яко в лед.но ако работи разбира се. а ето и едно въпрос че: ако някой клиент те повика за ремонт на такъв климатик като навън е 5 гр. а той не работи духа студено какво ще направиш. ще отидеш да окажеш специализирана сервизна работа или ще откажеш. ами след твоето отиване пак климатика не работи какво правим. какво ще казваш на хората. ето това ми е много любопитно.
lomidol
- напреднал
Имам 2 Мидеи 12ки 3г.безупречна работа/топлят яко/,2 Осаки 24ки 2г.без проблеми,1 Хитачи18ка няма нужда да споменавам/перфектно/ 1 Самсунг 12ка/малко шумно но работи/както казва velev-klima всичко опира до кадърноста на монтажа.Явно че последния монтаж на Мидеята 18ка са се по...акали.Дано в крайна сметка да си оправят бакиите.
zmeios
- специалист
Айде стига с тия простотии, дето евтините климатици не работели! Аман вече от глупости.
Естествено че Дайкин работи по-добре от Мидея. Но аз лично си топля спалнята с Мидея и съм много доволен, мерси. Кусури? Ами шумничък е. Ама за 500 лева толкова.
Монтажът му е майката! Като при бояджийството е - калпавият бояджия може да од*иска и най-пипнатият интериор. Мързеливият, некадърен, калпав монтажник може да тури нов Дайкин и да му свали КОП-а два пъти като не уточни фреона и пусне влага в машината при монтажа.
Естествено че Дайкин работи по-добре от Мидея. Но аз лично си топля спалнята с Мидея и съм много доволен, мерси. Кусури? Ами шумничък е. Ама за 500 лева толкова.
Монтажът му е майката! Като при бояджийството е - калпавият бояджия може да од*иска и най-пипнатият интериор. Мързеливият, некадърен, калпав монтажник може да тури нов Дайкин и да му свали КОП-а два пъти като не уточни фреона и пусне влага в машината при монтажа.
- 1
- 2
Тема "Проблем с МИДЕЯ" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература