radius написа:Ако бяхте сложили запетайка след обръщението шоп ( както е по правилата), нямаше сега да се наддумвате.Зависи. Първо обръщам внимание чия е грешката. В следващото изречение показвам кой какво е направил.
6osi6 написа:Гришката е Ваша драги колега шоп! Написал съм "има ", към което Вие, уважеми колега шоп, пришивате "ползвам", за ми лепнете "объркал"Нека сложим край на спора.
@Hursa е прав, ТП ми няма честотно управление
@6osi6 е прав: цитирам: Написал съм "има ", към което Вие, уважеми колега шоп, пришивате "ползвам", за ми лепнете "объркал"

Това са подробности: пълен вместо кратък член, пропусната запетая или интервал... не сме на изпит.
Според мен, важното в спора е конструктивността. За да може всеки четящ темата да намери отговор на това което търси.
За мен извода от последните 1-2 страници писане е: ако имаме реверсивна ТП и желаем да затопляме БГВ, то предкондензатора ( кондензатор, серпентина в бойлер и т.н) трябва да се монтирана ПРЕДИ четрипътният вентил. Буквално веднага след компредоста трябва да се отнема енергията на прегретите фреонови пари за подгряване на БГВ.