Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
MamaMy - майстор
https://rmania.net/c/46/drugi?v=125,&price=0,79.99
Не съм рекламен агент на фирмата. Търсех си нова голяма батерия за старичкия IBM T61 и попаднах на тази тотална разпродажба. Нямаше от големите и взех 2 малки, но цената е трепач. Само елементите вътре не може да се купят на тази цена. Ако на някой му пречи линка изтрийте темата.
zz_stefanov - майстор
Жалко моята я няма. С Т440p съм :sad:
MamaMy - майстор
Съжалявам! В момента зареждам едната. Беше на 60%. Изглежда си съвсем прилично. Пасна на местото перфектно и се заключи. Лаптопа си я позна веднага и тръгна с нея. Явно разчистват наличности за стари модели. Аз съм се зарекъл това чудо да не го махна никога. Дори имам още два от тази серия. Един Т61 15 инчов и един R60 с IPS матрица.
kr1100 - майстор
вт мар 10, 2026 7:31 pmMamaMy написа:
Съжалявам! В момента зареждам едната. Беше на 60%. Изглежда си съвсем прилично. Пасна на местото перфектно и се заключи. Лаптопа си я позна веднага и тръгна с нея. Явно разчистват наличности за стари модели. Аз съм се зарекъл това чудо да не го махна никога. Дори имам още два от тази серия. Един Т61 15 инчов и един R60 с IPS матрица.
Късметлия :-D Влача 1 Тощо набор 2005 М70 Pentium 2Ghz от Канада заради VCDS -a. Но го храня с преобразувател от 12 на 19В
hidrazin - майстор
вт мар 10, 2026 7:31 pmMamaMy написа:
Явно разчистват наличности за стари модели.
Аха-аха и аз да се уредя ама кога съм имал късмет! :-D
Имам две работни станции HP ама има само за по-стария модел.
То не че ми трябват де. И на дете станции държат по над 2-3 часа ама бих "боднал" една за всеки случай.
Още повече на тази цена.
:partyman:

Тема "Евтини батерии за лаптопи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: