Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
MamaMy - майстор
https://rmania.net/c/46/drugi?v=125,&price=0,79.99
Не съм рекламен агент на фирмата. Търсех си нова голяма батерия за старичкия IBM T61 и попаднах на тази тотална разпродажба. Нямаше от големите и взех 2 малки, но цената е трепач. Само елементите вътре не може да се купят на тази цена. Ако на някой му пречи линка изтрийте темата.
zz_stefanov - майстор
Жалко моята я няма. С Т440p съм :sad:
MamaMy - майстор
Съжалявам! В момента зареждам едната. Беше на 60%. Изглежда си съвсем прилично. Пасна на местото перфектно и се заключи. Лаптопа си я позна веднага и тръгна с нея. Явно разчистват наличности за стари модели. Аз съм се зарекъл това чудо да не го махна никога. Дори имам още два от тази серия. Един Т61 15 инчов и един R60 с IPS матрица.
kr1100 - майстор
вт мар 10, 2026 7:31 pmMamaMy написа:
Съжалявам! В момента зареждам едната. Беше на 60%. Изглежда си съвсем прилично. Пасна на местото перфектно и се заключи. Лаптопа си я позна веднага и тръгна с нея. Явно разчистват наличности за стари модели. Аз съм се зарекъл това чудо да не го махна никога. Дори имам още два от тази серия. Един Т61 15 инчов и един R60 с IPS матрица.
Късметлия :-D Влача 1 Тощо набор 2005 М70 Pentium 2Ghz от Канада заради VCDS -a. Но го храня с преобразувател от 12 на 19В
hidrazin - майстор
Явно разчистват наличности за стари модели.
Аха-аха и аз да се уредя ама кога съм имал късмет! :-D
Имам две работни станции HP ама има само за по-стария модел.
То не че ми трябват де. И на дете станции държат по над 2-3 часа ама бих "боднал" една за всеки случай.
Още повече на тази цена.
:partyman:
Chefo77 - майстор
вт мар 10, 2026 8:22 pmkr1100 написа:
Късметлия :-D Влача 1 Тощо набор 2005 М70 Pentium 2Ghz от Канада заради VCDS -a. Но го храня с преобразувател от 12 на 19В
Ако ти е важен, защо не звъннеш на Живко в ПроТуулс да видиш дали не могат да подменят елементите на твоята?
MamaMy - майстор
Аз също почти не ги ползвам тези лаптопи. Точно на този обаче ми е софтуера за коли. За него си трябва батерия от много време. На Р-ката ми е всичкото програматори. Ползва се заради реалните ком портове и е с вин ХР и вин7. Този е и с по-новата ви-фи карта с 5гхц. Тук също е добре да има. Третия се ползваше на 2 док станции като домашен и служебен едновременно, но преди доста години. Той дори все още е с класически хард, но беше някакъв много голям и нов и за това не го смених. Той е с по-различна батерия. Неговата е голяма, но и тя не държи много.
hidrazin - майстор
вт мар 10, 2026 8:22 pmkr1100 написа:
... заради VCDS -a...
Че това VCDS не може ли да се сложи на по-нова "машина"?
Доколкото видях е под 1GB ама не знам колко място заема на диска инсталирано. :?

Ама що ли питам... И аз "нарочих" един дърт лаптоп само за диагностиката която ми трябва ... някога.
Забранил съм му ъпдейтни и въобще връзка с Интернет щото се "сбъгясва"... :-D
А самата инсталация иска поне няколко часа... И инсталирана диагностиката е към 40GB на диска...
:partyman:
P.S. Иначе да, съгласен че не си заслужава скъпа, нова батерия само заради диагностика която рядко използваш.
Това
преобразувател от 12 на 19В
не си само ти така.
Колега използва подобен за НОВ лаптоп за да го зарежда от ... соларен панел на къра.
Един от хилядите соларни панели... Ма когато е мрак, един панел ... не стига. :)

Тема "Евтини батерии за лаптопи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: