• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Теди - специалист
Spokoiniq написа:
Малко ОФФ , ама лаптопите на Asus, MSI, Acer и други още по-незнайни китайци на мои познати непрекъснато правят проблеми...защо ли моя Вайо за 3 години вече не ме е предал?Евтино и хубаво...НЯМА!
На жената Асуса и го взех за 2400 преди година и половина и бас ловя, че много малко мобилки могат да му се мерят по параметри все още :cool:
единак - специалист
Що ли си мисля, че параметри са едно, а качество нещо съвсем друго...

Моя пък отвреме на време не ще да ми вижда безжичната връзка. Тоест вижда я, сигнала е пълен, но не иска да се свързва. Защитена е с парола, на синковеца компа я намира и си работи, а лаптопа, на който му е дадена по подразбиране не ще понякога. Връзката е WPA-2. Рутера Белкин, мощничък.

И друго, записвачката ми пак понякога не вижда някои от дисковете, май е само за ДВД. Тези, с детските филмчета не тръгват никога, както и някои със записана инфромация. Не ги чете изобщо, казва да сложиш диск. А ако искам да запиша ДВД пита дали да форматира първо, после отнема сташно много време докато завърши процеса и накрая, когато почти е завършил ми казва, че не може да го направи. Видях се в чудо. Записвачката е за ЦД и двойни ДВД-та. Уж си има последните драйвъри...

И трето, понякога, когато е оставен за известно време, когато му се включи скрийн сейвъра/стандартен, не съм слагал други/ и след малко влезе в спящ режим започва едно бучене на вентилаторчето, една работа, все едно гледам блу рей. Като натисна клавиш за да видя какво го товари, всичко се нормализира...

Иииии да... гаранцията му току що изтече...
Spokoiniq - майстор
Насе, няма да споря за качествата на марката, но за стационарни приложения.Просто казвам какво съм видял, а приятел има и сервиз и имам мнение и от него.Конфликтът е излишен.Тази година ще поръчвам от Щатите една ябълка и ще скъсам с "бозавите" :lol:
dundurma - специалист
Spokoiniq написа:
Насе, няма да споря за качествата на марката, но за стационарни приложения.Просто казвам какво съм видял, а приятел има и сервиз и имам мнение и от него.Конфликтът е излишен.Тази година ще поръчвам от Щатите една ябълка и ще скъсам с "бозавите" :lol:
бе то нали знеш.......техниката е като жената-късмет.а че вайото е машина-тук спор няма :partyman: :partyman: :partyman:
Spokoiniq - майстор
В защита на Асуса-дъното на стационарния сандък е Асус, и го изтезавам с най-тежките игри които излизат.Зайо-байо се справя не по-зле като производителност за модел на 2 години, като гледам и не е паднал много на цена(от 3200 на 2600), но съм го оставил на приятелката ми да си бъцка фармвил(малоумната краста на годината) :lol:
Теди - специалист
единак написа:
Що ли си мисля, че параметри са едно, а качество нещо съвсем друго...
При работа 7 дни в седмицата по мин. 12ч. ако това не е качество здраве му кажи!
И ако ще се купува друг със сигурност ще е от тази марка въпреки, че предпочитам стационарната машина.
KingoftheROAD - специалист
Spokoiniq написа:
....Щатите една ябълка и ще скъсам с "бозавите" :lol:
От трън, та на глог. Да не мислиш, че с ябълката няма да имаш проблеми? Че те са по-битер от чичко ти Били. Тяхното и само тяхното, и нищо друго освен тяхното... А свободата Санчо? Нема такова животно...
ArturDent - Почти Безобиден
Зарежи ябълката - преди поне процесори правеха, сега са само една търговска марка, за която плащаш пре-скъпо. Единственото тяхно нещо е дизайна и маркетинга.
Вече минаха на Интел-ски процесори и Mac OS X (познат още като Linux/Unix)
nivanov - специалист
Артур, OSX има общо с линукса само в сверата на еднаквия синтаксис на командите ;-) Отдолу си е чист бъркли (BSD), за това и е далеч по стабилно ;-))
Иначе по темата - Асус бяха голяма сила преди 4-6 години, напоследък обаче качеството им е на ниво нисък клас шир потреба ... след като аз - заклет техен фен - се прехвърлих на гигабайт ... за лаптопи - или високия клас на HP, или вайо, качеството им е далеч по добро от машините в класа им ...

P.S. http://it.dir.bg/2010/02/04/news5819459.html Да не се окаже това проблема?
ArturDent - Почти Безобиден
nivanov, аз и затова написах Linux/Unix. Защото повечето от тук пишещите не знаят какво е BSD и Unix
>> Unix History <<
  • 1
  • 2

Тема "Лаптопът ме изненада," | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: