Spokoiniq написа:Малко ОФФ , ама лаптопите на Asus, MSI, Acer и други още по-незнайни китайци на мои познати непрекъснато правят проблеми...защо ли моя Вайо за 3 години вече не ме е предал?Евтино и хубаво...НЯМА!На жената Асуса и го взех за 2400 преди година и половина и бас ловя, че много малко мобилки могат да му се мерят по параметри все още
Що ли си мисля, че параметри са едно, а качество нещо съвсем друго...
Моя пък отвреме на време не ще да ми вижда безжичната връзка. Тоест вижда я, сигнала е пълен, но не иска да се свързва. Защитена е с парола, на синковеца компа я намира и си работи, а лаптопа, на който му е дадена по подразбиране не ще понякога. Връзката е WPA-2. Рутера Белкин, мощничък. 
И друго, записвачката ми пак понякога не вижда някои от дисковете, май е само за ДВД. Тези, с детските филмчета не тръгват никога, както и  някои със записана инфромация. Не ги чете изобщо, казва да сложиш диск. А ако искам да запиша ДВД пита дали да форматира първо, после отнема сташно много време докато завърши процеса и накрая, когато почти е завършил ми казва, че не може да го направи. Видях се в чудо. Записвачката е за ЦД и двойни ДВД-та. Уж си има последните драйвъри...
И трето, понякога, когато е оставен за известно време, когато му се включи скрийн сейвъра/стандартен, не съм слагал други/ и след малко влезе в спящ режим започва едно бучене на вентилаторчето, една работа, все едно гледам блу рей.  Като натисна клавиш за да видя какво го товари, всичко се нормализира...
Иииии да... гаранцията му току що изтече...