Момчета, на баща ми в къщата имам един Правец 8Д 
На някой ако му се занимава да го възстанови

На някой ако му се занимава да го възстанови

nikolovvd написа:Точно този ред ми трябваше за сонфига и аутоесзека!В случая, oakcdrom.sys е за конкретно устройство и съвместими.DEVICEHIGH=C:\DOS\oakcdrom.sys /D:mscd001...
LH C:\DOS\MSCDEX.EXE /D:mscd001 /l:D
nikolson написа:...Първата ми среща с компютър беше в ОСО, имаха ИЗОТ, само специалистът им имаше Правец...На мен първата ми среща беше с Правец 82 в училище някъде в началото на учебната 1983/84-та... А после в един клуб на ТНТМ. Прекарвах повече време там, отколкото в къщи...
velas написа:Ей, дъртаци! Я марш в музея! Няма да спирате еволюцията на технологиите, я!Алоу, дъртака обяви, че подарява Правец 8Д. Не го продавам![]()
Наскоро си продадох Правец-а 8С, купен през динозавърската епоха за умопомрачителните 1250лв...
torbalan написа:От друга страна същия дъртак се кефи в момента на едно лаптопче, дето е изцяло метално, тежи 1.350 кг. заедно със зарядното, има Full HD екран, 8ГБ рам и SSD диск... И да не пропусна - подстветка на клавиатурата ;) че дъртака е недоскив....Не само ти ползваш нова техника. Но един кирлив усилвател от 85-та струва повече от лаптопа ти.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: