Няма никаква опасност да повредиш нещо като използваш програмата Data Recovery 4.3.6, която е в комплекта. Чети внимателно за всяка непозната програма. Ако нещо не разбираш, прекъсни операцията или питай. Говоря по принцип.
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
Johny
- майстор
43 мнения в "Може ли да се разшири пространството на С -то"
gecata82
- специалист
Така. Значи възстанових само 1 дял, но не ми дава да отворя файловете или ми ги отваря но с ироглифи и не мога да ги сменя за да станат на български, а на някой файлове ми дава че не са пълни и за това мисля сега да възстановя всичките около 30 дяла пък да видим какво ще стане.
Johny
- майстор
Това с 30 дяла нещо не го разбрах. След като сканира съответният дял, показва резултатите от сканирането, като най-отгоре са най-читавите и най-големи като размер, след това са по-лоши и т.н., но те се повтарят. Избираш тези най отпред и слагаш отметка какво да ти възстанови, може всичко, ако имаш къде да го запишеш.
Важна подробност - не можеш да запишеш резултата върху дяла, който сканираш. Трябва да пишеш върху друг дял. Какво те бъркат йероглифите? Когато възстановиш съответната програма ще отвори нужният ти файл. Ако ги гледаш през тази програма /preview/, ще виждаш йероглифи.
Важна подробност - не можеш да запишеш резултата върху дяла, който сканираш. Трябва да пишеш върху друг дял. Какво те бъркат йероглифите? Когато възстановиш съответната програма ще отвори нужният ти файл. Ако ги гледаш през тази програма /preview/, ще виждаш йероглифи.
gecata82
- специалист
Johny написа:Това с 30 дяла нещо не го разбрах. След като сканира съответният дял, показва резултатите от сканирането, като най-отгоре са най-читавите и най-големи като размер, след това са по-лоши и т.н., но те се повтарят. Избираш тези най отпред и слагаш отметка какво да ти възстанови, може всичко, ако имаш къде да го запишеш.Пуснах 1 дял. Избрах кои файлове да ми възстанови, но ако не го запиша на същия дял C няма къде другаде понеже излезнаха 170 ГБ, а само на C то имам толкова място. А Йероглифите ме бъркат понеже ми излизат на WORD и ECXEL, а в момента съм същия офис както преди 2007 и мисля че трябва да се четат тези файлове но уви.Ако искаш защо не ми дадеш скайп за да ни е по лесна комуникацията .
darken_nz
- специалист
Ами аз предлагам да се пробват различни програми за възстановяване, защото са различни - поддръжката на файлове, функциите, разбира се качеството също.
Аз имам една папка само с такива програми.За момента и recuva работи, но имам и другите, ако да не даде господ ми се наложи.
В един форум препоръчваха 2 - Easy Recovery Pro и някаква, която не съм чувал Zar 8.3 (Zero Assumption Recovery 8.3)
Не съм дал линк към форума, защото не знам редно ли е.
Един човек щеше да я пробва (zar), беше скептичен, но после се похвали, че е успял.
Желая успех и на вас!
(щом Джони ти помага всичко е 6 - това е един от най-печените хора от форума, с много опит)
Аз имам една папка само с такива програми.За момента и recuva работи, но имам и другите, ако да не даде господ ми се наложи.
В един форум препоръчваха 2 - Easy Recovery Pro и някаква, която не съм чувал Zar 8.3 (Zero Assumption Recovery 8.3)
Не съм дал линк към форума, защото не знам редно ли е.
Един човек щеше да я пробва (zar), беше скептичен, но после се похвали, че е успял.
Желая успех и на вас!

Тема "Може ли да се разшири пространството на С -то" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература