Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
plamenhar - специалист
Здравейте.
Имам колони ,които искам да ги боядисам и да изглеждат като роялите.
Тъй наречения "пиано лак".Търся съвет.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:40 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Е точно тука се изказа неподготвена :wink: Лакозаливане е процеса, и в домашни условия НЯМА как да стане, повярвай ми.Ето ти еин линк за примерна последователност на процеса, да добиеш представа как СЕ прави. http://www.mebeli.info/go.idecs?i=14842&l=bulgarian
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:40 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Епоксирезина винаги е с втрвърдител, демек двукомпонентна, иначе си стои смола :)Иначе дори и за колони е рисковано и едното и другото, защото запечатвнето на пдч едностранно по този начин води с времето до деформации в плоскостта, заради въздушна влажност и т.н.-нееднакво реагиране на страните на плоскостта.Виждал съм последствията, въпреки че за това време ще си е направил човека други колони и тея ще ги е забравил, дори и да си е играл да строи хорни.Но това е за друга тема ;)
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 1:36 am, променено общо 1 път.
bisplus - специалист
Гарантирам, че с три ръце двукомпонентенлак ще се получи желаният ефект.
housedoktor - майстор
За това се използва лакозаливна машина,за домашни условия нямам идея ,но мисля ,че Емералд е на прав път със съветите си. Крайната операция е швабеловане -полиране .
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Шкурка-лак-шкурка-лак и така много пъти. Някакъв твърд лак. Резултаът е обвързан с технологията повече, отколкото с някакъв продукт. Личен опит.

Майната му на линка! Трипод не стават и това е! Китара, полирана китара имаше на снимката.
Последна промяна от n_a на вт мар 03, 2009 12:47 pm, променено общо 1 път.
NRG7 - специалист
n_a,линка ти не се отваря,оправи го,за да се види това,което показваш. :?

Тема "Търся съвет за ефект-"пиано лак"." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: