Здравейте.
Имам колони ,които искам да ги боядисам и да изглеждат като роялите.
Тъй наречения "пиано лак".Търся съвет.

Имам колони ,които искам да ги боядисам и да изглеждат като роялите.
Тъй наречения "пиано лак".Търся съвет.

Лакозаливане е процеса, и в домашни условия НЯМА как да стане, повярвай ми.Ето ти еин линк за примерна последователност на процеса, да добиеш представа как СЕ прави.
 Лакозаливане е процеса, и в домашни условия НЯМА как да стане, повярвай ми.Ето ти еин линк за примерна последователност на процеса, да добиеш представа как СЕ прави.  Иначе дори и за колони е рисковано и едното и другото, защото запечатвнето на пдч едностранно по този начин води с времето до деформации в плоскостта, заради въздушна влажност и т.н.-нееднакво реагиране на страните на плоскостта.Виждал съм последствията, въпреки че за това време ще си е направил човека други колони и тея ще ги е забравил, дори и да си е играл да строи хорни.Но това е за друга тема ;)
Иначе дори и за колони е рисковано и едното и другото, защото запечатвнето на пдч едностранно по този начин води с времето до деформации в плоскостта, заради въздушна влажност и т.н.-нееднакво реагиране на страните на плоскостта.Виждал съм последствията, въпреки че за това време ще си е направил човека други колони и тея ще ги е забравил, дори и да си е играл да строи хорни.Но това е за друга тема ;)