Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Dimany - специалист
Гледам ,че доста се заговори пак за мазилки ... та реших да пусна последната си работа - венецианска перлена или Raffaello Madreperlato ....firmata q znaete koq e :razz: Снимките са много, но като направим останалите стаи ще пусна всичко на куп ...ще има доста видове мазилки ,така че очаквайте попълване на галерийката :) (Камината все още е под въпрос :? правим и проби )

Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Image Gallery with PicTiger
tokuro40 - специалист
колега с коя големина я правите маската? И ОГРОМНИ ПОЗДРАВИ ЗА СНИМКИТЕ :lol: :lol: :lol: :lol:
Dimany - специалист
1ва и 2ра ръка са с най- големия размер маламашка ....а последната е с най-малката , не 4е не може с голямата ,просто трудно се цикли с нея -иска много голям натиск
Последна промяна от Dimany на пет мар 21, 2008 8:55 am, променено общо 1 път.
maestro.m - специалист
колеги, на какви пари работите на м2 венецианската мазилка
tokuro40 - специалист
аз съм от София и тука върви около 15-24лв. зависи от количеството и цвета
W123 - специалист
Не зависи само от количеството и цвета.Цвета също е определящ,но разликата е основно от използвания материял.Как ти звучи цена за килограм неколорирана мазилка от 6 до17-18 лева без нанасянето.
Зависи от фирмата производител и качеството.Тук при този материял вече си звучи точно на мястото фразата че "щом е скъпо значи е качествено".
tokuro40 - специалист
Колега човека питаше за цената за труд не за цена на материала :roll: :roll: :lol:
maestro.m - специалист
Рабоотил съм с ОЙКОС , КАП АРЕДЖИНИ ,САН МАРКО ,и др. ,но ФРАКТАЛИС са номер 1 с венецианските мазилки според мен. ЗА светлите цветове материала излиза 17-18 лв .на м2. Интересува ме на какви пари се бачка в различните градове.
Dimany - специалист
Не знам какво харесваш на фракталис !? Opus- Marmo i Stuco .......Marmo-то е смесено с кварцов пясък , излишен разход на материал , става много дебело и на места пука . Другото = преди stucco пак се слага една ръка мармо ....защо ?!?! Ами защото хората не са измислили грунд ,и като питаш "няма ли грунд ?!?! :? " казват " Ми ...одари му една ръка латекс отдолу...ако искаш :thumbs: " - :irre: Но както и да е ....лично на мен тва са ми аргументите за да не ги харесвам ,но всеки си има предпочитания :). Но пробвай SPATULA STUHHI ,адски приятен за работа материал . По въпроса за цените - за всяка мазилка е различно . Не може да вземете Tintoretto na Titan ,което излиза 8-10 лв.на кв. и да убедите клиента да плати 23 лв за труд ,защото има точно толкова работа ,колкото и при най- скъпата венецианска мазилка + полиране с Cera (въпреки ,че е най-труден за работа) (аз лично гледам много да не го слагам точно заради тази причина )
tokuro40 - специалист
Колеги аз си правя в къщи венецианска и ако ви кажа с какъв материал я правя ще паднете
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
С българско стукокойто не отстъпва по качество на италианските, иначе пигментите и ваксата са италиански :lol:

Тема "Айде ...пак венецианска :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: