Гледам ,че доста се заговори пак за мазилки ... та реших да пусна последната си работа - венецианска перлена или Raffaello Madreperlato ....firmata q znaete koq e   Снимките са много, но като направим останалите стаи ще пусна всичко на куп ...ще има доста видове мазилки ,така че очаквайте попълване  на галерийката
  Снимките са много, но като направим останалите стаи ще пусна всичко на куп ...ще има доста видове мазилки ,така че очаквайте попълване  на галерийката   (Камината все още е под въпрос
 (Камината все още е под въпрос  правим и проби )
 правим и проби )

Image Gallery with PicTiger

Снимките са много, но като направим останалите стаи ще пусна всичко на куп ...ще има доста видове мазилки ,така че очаквайте попълване  на галерийката
  Снимките са много, но като направим останалите стаи ще пусна всичко на куп ...ще има доста видове мазилки ,така че очаквайте попълване  на галерийката   (Камината все още е под въпрос
 (Камината все още е под въпрос  правим и проби )
 правим и проби ) 

"  -
 "  -   Но както и да е ....лично на мен тва са ми аргументите за да не ги харесвам ,но всеки си има предпочитания
  Но както и да е ....лично на мен тва са ми аргументите за да не ги харесвам ,но всеки си има предпочитания