Благодаря Тимо, най-вече за ъпа ... А положението е явно чукча не читатель, чукча писатель.

timo1 написа:Предлагаш ми да си изхвърля конзолните чинии и да си купя нови, доколкото разбирам. И двете обаче са си купени точно за своето място. Едната е по-малка за малкото място в тоалетната. Другата пък е с по-специфична форма. От едната си страна се допира до плочки, в неяо като ниша е ...ribnikolaevi написа:Благодаря Тимо, най-вече за ъпа ... А положението е явно чукча не читатель, чукча писатель.ами целия моно блок е около 120лв.тоя капак с механизма да е около 20лв...та само механизма да ползваш...
Прикачен файл
Прикачен файл
ribnikolaevi написа:Не, предлагам ти да снимам и да ти покажа само механизма,дори и да му измеря някакви размери и ако ти отговаря да вземеш един капак и да ползваш само механизма.Самия механизъм като монтираш на чинията има опция и да се регулира в 4 посоки.
Предлагаш ми да си изхвърля конзолните чинии и да си купя нови, доколкото разбирам.
ribnikolaevi написа:Ползвам си капака така, без забавено падане. И като мине щерката през тази тоалетна целия блок разбира. И понеже другата ми чиния е със забавено падане, оценявам разликата.Капаци колкото щеш,пари да имаш
Някакво развитие дали има, или в тази криза никой не смее да внесе нов продукт.
VLADO66 написа:Едно уточнение. Не търся капак. Търся механизъм, така че съществуващ капак да стане със забавено падане.ribnikolaevi написа:Ползвам си капака така, без забавено падане. И като мине щерката през тази тоалетна целия блок разбира. И понеже другата ми чиния е със забавено падане, оценявам разликата.Капаци колкото щеш,пари да имаш
Някакво развитие дали има, или в тази криза никой не смее да внесе нов продукт.http://www.bg.roca.com/wps/portal/EI004 ... 4.01.07.01
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: