ferrari4456 написа:Това за пижамата не го разбрах.ми преди без райберчетата бях в постоянна боина готовност и спях с дрехите.....а сега е спокоиствие и си обличам пижамата.
Имах един приятел с работилница и го обираха много често и си заваряваше вратата вечерта и сутринта я режеше с флекса, беше си оставил един контакт отвън и така.Спряха кражбите.
mitko414 написа:Масивни са, да, но зависят от двете видии, които ги държат.така,обадих се на момчетата от www.technohands.net за райберите и ги питах за винтовете дали ще държат,казаха че държат но трябва да минат през шината на дограмата -желязната,но ми казаха ако искам още по яко да стане да сложа дюбели,това и направих,стана яка работа наистина,сега взех за вилата и са на промоция но незнам до кога свалили са ги на 9 лева дюбелите ги взех с резба на винтове и мисля че сега може да влизат само ако строшат стъклата...
Аз избрах да сложа по два броя на прозорец от този тип, поне цената на райбера е повече от прилична.
Вярно е, че имаше малко занимавка по боядисването им предварително, но пък ставаше бързо, направо ги потапях в кутията с боя.