nakatasan написа:Здравейте, не издържах днес си купих модела на Einhell - LEF 10 M, преди 15 минути някъде го включих, надявах се да е по-тихичък. Нормално ли е отпред да духа студено?Хахаха..чакай , че ми стана смешно..сори..
..ти ли си "късметлията" от Варна дето "искаше" да го купи тук от бургазлийката дето го продаваше в продавалника? Явно си ти:)
Ако си ти, да ти кажа, че нито е работил толкова малко колкото казват / то като му видиш пластмасата колко е остаряла и потъмняла../ нито е кой знае колко тих - дам. Аз ходих да го гледам и на първа скорост се чуваше повече от моята Мидеа в момента. При мене се чува ШУМЕНЕ, докато при Ейнхела Бръмчене - има разлика! А Мидеа-та, първо е 16л/24 часа, второ е с гаранция, трето нова и четвърто все пак Мидеа правят климатици и то не от вчера - не е измислена история .. А ми излезе 199лв без ддс..

..Както и да е, като знам и при вас каква влага е , дано да работи и да ти служи вярно.
По съвет от съфорумец, сутрин и веер порветрявай спалните помещения поне за 5 минути и то обилно - целия прозорец! След това пускай някакъв отоплителен уред и пускай обезвлажнителя цял ден да бачка ! Така действам аз и изреждам стаите. Днес е ред на третата спалня.