• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Здравейте! След малко ремонтче вкъщи, мъжа ми взел, че задръстил тоалетното казанче с теракол и цимент :shock: (в каква комбинация не знам - дали първо теракола е изсипвал или е била смеска). Моля да ми препоръчате с какво мога да го изчистя, че е много неприятно така :sad:
Борис - специалист
Смени го с ново ! На мъжа си освен дистанционното друго не му давай да пипа ! Ако не беше "малко ремонтче" , а голям ремонт ?
EDI - майстор
Казанчето :shock: Да не е чинията.С чук. :lol: Сериозно, ако е втвърдила сместа, не знам нищо, което може да я разтвори.Най-добре сменете чинията.
ironlady - модератор
Избери си едно глобално решение на проблема - нова тоал.чиния или нов мъж? :-D :-D :-D
EDI - майстор
Сакън, градско...... :) Човека не е виновен, толкова може.......... :lol:
ironlady - модератор
EDI написа:
Няма сакън :wink: , направо услуга ще си направи ...не всичко може да мине през тоалетната чиния, егати. :-D
Стефан - майстор
EDI написа:
Ами защо пипа там, където не му е работата?
Нова тоалетна чиния е решението :lol:
emil_v r - майстор
Чакаи , не ги слушаи ! Ако не си изгонила мъжа ( следващият е винаги по- скапан ) , накараи Го да свали маншона отдзад сместта не се е втвърдила , и не се е залепила тъи като дъното е лаиняно :) . Отзад да бръкне с гум. ръкавица и да изчисти утаиката .
Борис - специалист
Уточни пак кое точно се е задръстило ! Някои сладури не правят разлика между казанче и гърне ( в казанчето няма "лайняно дъно", преди да се включат поне да прочетат за какво става дума )
ironlady - модератор
emil_v r хихихи....може вече да е късно .. :-D

Борис написа:
Уточни пак кое точно се е задръстило ! Някои сладури не правят разлика между казанче и гърне ( в казанчето няма "лайняно дъно", преди да се включат поне да прочетат за какво става дума )
Силно се съмнявам, че го е изсипал в казанчето, защото тогава направо си е пътник.С къкъв акъл ще го изсипеш там и въобще как може да му дойде на акъла,ако има такъв :lol: ...
п.п.meglenita нищо лично ама хич го няма твойто мъжле :) ...
  • 1
  • 2

Тема "ПОМОЩ! Задръстено казанче с цимент и теракол :((" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: