Здравейте! След малко ремонтче вкъщи, мъжа ми взел, че задръстил тоалетното казанче с теракол и цимент  (в каква комбинация не знам - дали първо теракола е изсипвал или е била смеска). Моля да ми препоръчате с какво мога да го изчистя, че е много неприятно така
 (в каква комбинация не знам - дали първо теракола е изсипвал или е била смеска). Моля да ми препоръчате с какво мога да го изчистя, че е много неприятно така   

(в каква комбинация не знам - дали първо теракола е изсипвал или е била смеска). Моля да ми препоръчате с какво мога да го изчистя, че е много неприятно така

Сериозно, ако е втвърдила сместа, не знам нищо, което може да я разтвори.Най-добре сменете чинията.
 Сериозно, ако е втвърдила сместа, не знам нищо, което може да я разтвори.Най-добре сменете чинията.

Човека не е виновен, толкова може..........
 Човека не е виновен, толкова може..........  , направо услуга ще си направи ...не всичко може да мине през тоалетната чиния, егати.
 , направо услуга ще си направи ...не всичко може да мине през тоалетната чиния, егати.