Здравейте пуснах въпроса пък се запилях
, понеже спорихме с жената 32 годишна
, как се правят яйцата .Тя ги пуща във вряща вода в тенджерка , и те заемат форма като при- леене на олово при- баене за уплаха
.После ги вади яйцата в гола чиния , и ги залива със сос от кисело млеко ,чесън и там черен пипер и олио запържено .Аз и казвам как баба ги прави , пропущам -майка (знаете за свекървите и булките
) , та ето как баба ги прави -завира вода в плитък тиган -там с горните сол и оцет , чуква яйцето от ниско и съвсем леко,след това с лъжица гребе топла вода от тигана и полива яйцето отгоре да се забули -побелее .После разбърква натрошено сирене ,кисело мляко и чесън и го сипва в чиниите , поставя отгоре сварените и леко рохки яйца , отделно в тиган стапя масло , като го запържва с червен пипер -и залива отгоре яйцата
,
.А сега де, кой крив-кой прав . 






